Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2015, 22:09   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Demba Ba'ya Gün Doğdu !

Senegal Milli Takımı'nın 2015 Afrika Milletler Kupası kadrosuna çağrılmayan Demba Ba, yeni dönemle birlikte tekrar kadroya çağrılmayı beklediğini açıkladı.

Görevden alınan teknik direktör Alain Giresse tarafından Ekim 2014'ten bu yana Senegal Milli Takımı'na çağrılmayan Demba Ba'ya gün doğdu. Beşiktaşlı oyuncu, Aliou Cisse'nin teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından yeniden milli takıma çağrılmayı beklediğini açıkladı. Senegal gazetesi Stades'e açıklamalar yapan golcü oyuncu, "Aliou Cisse ile konuştum ve benim takımda olmamamı kendisinin de istemediğini söyledi. Demba ba, "Cisse ile neler konuştuğumuzu açıklayamam; ancak çok cesaret vericiydi. Takıma tekrar çağrılabileceğimi bilmekten dolayı mutluyum" dedi.

Daha önce Premier Lig ekiplerinden Newcastle ve Chelsea formalarını da giyen son olarak Beşiktaş'ın en golcü oyuncusu olan yıldız isim, "Cisse ile birlikte önceliğimizin ülke milli takımı olduğu konusunda fikirbirliğimiz var. Ülkem için oynamaktan mutluyum ve tekrar dönme şansını elde ettim, şu anda bir sorun görünmüyor" diye konuştu.

Demba Ba, Cisse tarafından çağrılırsa, ilk olarak Senegal'in Gana ile 28 Mart'ta oynayacağı hazırlık maçında forma giyebilecek.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla