Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2015, 09:35   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Aptal Rooney !

Dünyanın en pahalı futbolcularından Wayne Rooney, Stoke City'de oynayan arkadaşı Phil Bardsley ile bir evin mutfağında boks maçı yaparken yediği yumruk sonucu bir anda yere serildi. İngiliz The Sun gazetesi Manchester United'ın yıldızı için, "Aptal Rooney" başlığını attı ve bu davranışıyla futbol kariyerini tehlikeye attığını yazdı.

Manchester United'ın yıldızı Wayne Rooney hafta sonuna "nakavt" görüntüleriyle damgasını vurdu.The Sun gazetesine manşet olan Rooney, "mutfaktaki boks maçında nakavt" oldu. İngiliz yıldızın bu görüntülerine "aptal" yakıştırmasını yapan gazete, Stoke City'de oynayan Phil Bardsley mutfakta yaptığı garip boks maçının videosunu da internet sitesinden yayınladı.

Bardsley'in yumruğuyla nakavt olan ve hareketsiz bir şekilde yerde yatan Rooney'nin videosu günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Yıldız futbolcunun bu görüntüleri tartışılırken, Rooney'nin Tottenham maçında attığı gol sonrası sevincini de "nakavt" olarak göstermesi günün karesi olarak kayıtlara geçti.

Yumrukların ciddi olduğuna dikkat çeken gazete, Rooney'nin bu tip şeylerle kariyerini tehlikeye attığının da altını çizdi. Phil Bardsley'nin eşi Tanya ise yaşananların ciddi olmadığının altını çizerken videonun tamamen şaka yollu bir kurgu olduğunu belirtti. Büyük bir boks hayranı olan Rooney, zaman zaman profesyonel boksör Paul Smith ile antrenman yapıyor.

Tanya Bardsley, eşi Phil ile Wayne Rooney arasında yaşananların ciddi olmadığını söylerken, The Sun gazetesi manşete taşıdığı haberi iç sayfalarda, "Aptal Rooney" başlığıyla verdi.

Hürriyet
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla