Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2015, 15:13   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'ın Çılgın Geliri !

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasını 54 puanla lider tamamlayan Beşiktaş'ta Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, hem ligin hem de Avrupa'nın çok güzel, heyecanlı çok da sorumluluk yükleyen bir duygu olduğunu ifade etti.

İstanbul'un Sesi Radyosu'nda yayınlanan "Futbolun Sesi" programına telefonla katılan Ürkmezgil, "Bilindiği gibi Beşiktaş olarak Türk futbolunu Avrupa'da temsil etme misyonunu şu anda yürütüyoruz. O'da büyük bir sorumluluk yüklüyor. Sadece Beşiktaş adına değil Türk futbolu adına da mesuliyet hissediyoruz. Çok da güzel neticeler alıyor olmak daha da motive ediyor, bu işe konsantre ediyor. Bir yandan lig bizim için çok önemli zaten, dolayısıyla bu tür duyguları, heyecanları hep bir arada yaşıyoruz. Tabii ki futbolun en güzel taraflarından biri de bu tarz heyecanları yaşıyor olmak. Avrupa gerçekten çok farklı bir duygu. Farklı bir misyon yüklemiş durumda. Beşiktaş için sadece bakma durumunda değiliz. Lig bizim için çok çok önemli, her şeyin esas çıkış noktası orası. Futbolcular bu tempoya gerçekten çok iyi alıştılar sezon başından beri her maç deplasman her maç birbirinden önemli. Futbolcular bizden daha rahat diyebilirim bir de onlar oynayıp maç kazandıkça daha da çok motive oluyorlar" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE KUPASI'NDAN KASITLI OLARAK ELENMEDİK"

Spor Toto Süper Lig ve Avrupa Kupası arasında bir tercih yapacak olsam her ikisinin de gittiği yere kadar giderdim diyen Ürkmezgil, "Şansımın gittiği yere kadar giderdim. Aynı Türkiye Kupası'nda olduğu gibi. Orada elenmek durumunda kalmış olmamızın da herhangi maksatlı bir program dahilinde olmadığını ifade itmeye çalıştım" şeklinde konuştu.

"BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZİN FUTBOLCULARIN ALACAKLARINI AZ BİR GECİKME İLE ÖDEMEK"

Beşiktaş'ın yaşadığı her mali sıkıntıda büyük rol oynayan ve hemen çözüm üreten Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, "Gerçekten başta başkanımız olmak üzere bütün arkadaşlar bu konularda profesyonel oldukları için bu tarz konularda her iş adamının yaptığı gibi birinci önceliğimizin futbolcuların alacaklarını az bir gecikme ile ödemek. Devamlı bu konuda bir çözüm ürettik. Bundan sonra da aynı şekilde gidecektir. Hiç bir endişe olmasın" dedi.

"69 BİN BİLET SATILDI. 5 MİLYON GELİR BEKLİYORUZ"

Beşiktaş ile C.Brugge arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi 3. tur için satışa çıkan ekstra biletlerle birlikte toplamda satılan bilet sayısı 69 bine ulaştı bu konu hakkında da açıklama yapan Ahmet Ürkmezgil, "69 bin bilet satıldı. İnşallah 5 milyon TL gelir bekliyoruz. Başkan Fikret Orman'da büyük bir sevinç yaşadı. Son maçlarda iyi bir gişe hasılatı elde ettik. Bu turu geçersek yine UEFA'dan bir para gelecek. Liverpool, Arsenal, Tottenham ve Brugge maçlarından elde edilen paralar, inşaata ve futbolcu ödemelerine gitti. Şans kapıyı çaldı, hasılatlar imdada yetişti.." şeklinde konuştu.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla