Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2015, 11:18   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sardı Korkular !

Belçika'da Beşiktaşlı taraftarların 'Küçük Cehennem'i yaşattığı Club Brugge İstanbul'daki rövanş öncesi bir hayli tedirgin.

Beşiktaş taraftarı, Belçikalılar’ın da korkulu rüyası oldu... Liverpool maçında Olimpiyat Stadı’nı dolduran 65 bine yakın Siyah-Beyazlı taraftarın çılgınca takımlarını desteklemesi ve bir anlamda turun gelmesinde büyük rol oynaması ilk maçı 2-1 kazanan Club Brugge’u kara kara düşündürüyor. Ülke basınının da hemen hemen her gün yaptığı haberlerde Olimpiyat cehenneminden çıkmanın mucize olacağı görüşü hakim... Öyle ki ilk maçın deplasmanda olmasına karşın tribünleri dolduran SiyahBeyazlılar’ın ne kadar ateşli olduğunu gören Belçikalılar, ikinci karşılaşmada kendilerini nelerin beklediğini düşünüp büyük korku yaşıyor...

BALOTELLİ VE TOURE’NİN SÖZLERİ KONUŞULUYOR

Club Brugge teknik direktörü Michel Preud’homme’in ilk maç sonrası “Beşiktaş taraftarı bize küçük cehennemi yaşattı, asıl büyük cehennemi İstanbul’da göreceğiz” sözlerine yer veren Belçika basını, Beşiktaş’ın bundan önceki turda Olimpiyat’ın çimlerine gömdüğü Liverpool’un oyuncularının da taraftarlarla ilgili sözlerine yer veriyor. Hatırlanacağı üzere o unutulmaz maç sonrası Mario Balotteli, “O kadar yüksek ses çıkardılar ki hala kulaklarım çınlıyor. Siz duymuyor musunuz? Bilmiyorum ama hala kulaklarımın içinde onların sesleri var” demişti. Kolo Toure ise “Dürüstçe söylüyorum, hayatım boyunca oynadığım maçlarda ilk kez böyle bir durumla karşılaştım” ifadelerini kullanmıştı.

19.03'TE 5 BİN MEŞALE

Siyah-Beyazlı taraftarlar Club Brugge maçı öncesi büyük bir şova imza atacak. Beşiktaş’ın doğum tarihi olarak kabul edilen 19.03 tarihinde oynanacak Avrupa Ligi rövanşı öncesi saat 19.03’te stadın doğu tribünü açık otoparkında 5 bin meşale ve sis yakılıp büyük bir şov yapacak.

OLİMPİYAT KAPALI GİŞE: REKOR GELİYOR!

Beşiktaş’ın yarın Club Brugge ile oynayacağı mücadelenin biletlerinin tükendiği açıklandı. Bilet, kombine, kulüp sponsor ve UEFA sponsorlar biletleriyle birlikte statta 69 bin 250 kişinin olacağı kaydedilirken, zorlu mücadele Avrupa Ligi’nde izleyici rekoru kırmaya da aday oldu. Rekor, 2012 yılında 67 bin 328 kişinin izlediği M.United-Ajax maçında kırılmıştı. Eğer yarın Olimpiyat Stadı’nda bu rakamın üzerinde taraftar olursa, Beşiktaş, Avrupa Ligi’nin seyirci rekorunu eline geçirecek.

RÖVANŞA 'PENALTISEVER' RUS HAKEM

Beşiktaş-Club Brugge arasında oynanacak olan rövanşın hakemi belli oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan kritik mücadeleye Rusya Futbol Federasyonu’ndan Sergei Karasev atanırken, deneyimli hakemin oldukça ilginç bir penaltı karnesi olması dikkat çekti. Görev aldığı 45 uluslararası karşılaşmada toplamada 18 kez beyaz noktayı gösteren Sergei Karasev, maç başına 0.40 gibi yüksek bir penaltı oranı yakaladı.

YÖNETİM PRİMİ BELİRLEDİ: BRUGGE'A 15 BİN EURO, FENERBAHÇE'YE 20 BİN TL

Club Brugge ve F.Bahçe maçı öncesi futbolculara destek vermek isteyen SiyahBeyazlı kurmaylar, yönetim kurulu toplantısını dün ilk kez Ümraniye’de yaptı. Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar’ın çağrısı üzerine tesislerde toplanan Başkan Fikret Orman ve yöneticiler, daha sonra toplu bir şekilde basına kapalı yapılan idmanı izledi. Öte yandan dünkü toplantıda C.Brugge ve F.Bahçe maçlarının primi belirlendi. Buna göre; Siyah-Beyazlı oyunculara Avrupa Ligi’nde turu geçmeleri halinde 15’e bin Euro, F.Bahçe’yi yenmeleri halinde ise 20’şer bir lira prim dağıtılacak.

Habertürk
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla