Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-04-2015, 08:19   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Milliler Artık Turabi'yi Bile Geçemiyor !

Milli Takım'ın Lüksemburg maçı ratinglerde totalde beşinci, AB grubunda altıncı olurken, 'Aşk Yeni'den adlı dizinin kendisi dışında özetine bile geçildi. Acun'un Survivor'ı birinci oldu.

Türkiye’de siyasetin gölgesinde yönetilen futbol ve A Milli Takım hızla dibe vuruyor. Bunun son kanıtı, millli maçın aldığı ratingler oldu. Daha önce her maçı izlenme rekorları kıran Ay-yıldızlı ekibimizin, Lüksemburg ile oynadığı son hazırlık karşılaşması dizilerin özeti kadar bile izlenmedi. ShowTv’de yayınlanan maç totalde 5., AB grubunda ancak 6. olabildi.

DEVLET ZORUYLA BU KADAR…

Tüm izleyicileri temsil edecne total kategorisinde 5. sırayı alan Türk Milli Takımı, ilk sıradaki Survivor’ın yanı sıra, Fox Tv’nin dizisi ‘Aşk Yeniden’ ve Star’da yayınlanan bir başka dizi ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ün gerisinde kaldı. AB grubunda ise, aynı programlar karşısında nal toplayan milliler, bu kez ‘Aşk Yeniden’ dizisinin özetine bile geçildi.

Hatırlanacağı gibi Milli Takım, ShowTv’nin Hollanda karşılaşmasını vermekten vazgeçmesiyle önce yayıncı da bulamamış, ancak devletin araya girmesiyle iki maç da ekranlara gelebilmişti.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla