Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2015, 08:21   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Prödll İlk Kez Konuştu !

Alman basınının Beşiktaş'ın 3 yıllık bir sözleşme önerdiğini duyurduğu Werder Bremen'li Sebastian Prödl'den itiraf geldi. Avusturyalı oyuncu siyah-beyazlıların ilgisini doğrularken, "Henüz imzalar atılmadı" ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Werder Bremen Sportif Direktörü Thomas Eichin ise, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncularına son bir teklif sunduklarını belirtirken, "Daha fazla yapabileceğimiz bir şey yok" şeklindeki umutsuz sözleri ile ayrılığın fitilini ateşledi. Öte yandan Alman basını, Jannik Vestergaard, Alejandro Galvez ve Assani Lukimya gibi 3 tecrübeli stoperi bulunduğu kaydedilen Werder'in, Prödl ile yollarını ayırmaya da hazır olduğunu vurguladı.

7 YILDIR WERDER BREMEN'DE!

Werder Bremen kariyerinde 170 maça çıkan 1,94'lük stoper, 13 kez ağları sarsarken, 6 da asist yaptı. Bu sezon ortasında yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 10 maç kaçıran 1987 doğumlu isim, 16 maçta oynadı ve 3 gol attı. Werder Bremen'in 2008 yılında Sturm Graz'dan renklerine bağladığı ve 7 yıldır Alman ekibinde oynayan 27 yaşındaki oyuncunun peşinde, Serie A ekiplerinden Lazio'nun da olduğu konuşulmakta...

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla