Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2015, 07:54   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Güntekin Onay : Zor Dostum Zor

BEŞİKTAŞ dün kısır, üretkenlikten uzak ve kopuk bir futbol oynadı. Kötü oynadığı maçlar olmuştu ancak hatların bu kadar birbirine uzak, organizasyonun kötü olduğu bir maça çok da fazla şahit olmamıştık. İlk yarının son 15 dakikası hariç Başakşehir üzerinde bir baskı da oluşturamadı. Zaten en net pozisyonlar da Sosa ve Olcay ile o bölümde geldi. Beşiktaş az gol atıyor. Az pozisyona giriyor diye yazıyorum, eleştiriyorum. Bu gol ortalaması şampiyon yapmaz. Futbolda takım savunması diye bir şey varsa, takım hücumu diye bir olgu da var. Beşiktaş’ın en kötü yaptığı şey takım hücumu.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Biliç hücumun spontane olduğunu ve oyuncu yeteneği ile ilintili olduğunu düşünüyor. Fakat bu konuda fena halde yanılıyor. Tabii ki asıl belirleyici olan yetenek ancak siz rakip ceza alanı içinde çoğalmazsanız rakip savunmayı adam ve alan paylaşımı konusunda zorlayamazsınız. “Şampiyon olacağız” diyen bir takım 2 maçta 5 puan kaybediyor ve gol atamıyor ise Biliç’in bazı şeyleri gözden geçirmesi gerekiyor.

DEMBA BA YİNE KAYIP!

60’TAN sonra Cenk Tosun’u da alarak 4-4-2’ye dönen Beşiktaş, orta saha hakimiyetini de yitirdi. Oyuna hükmedemedi, baskı kuramadı. Genç kaleci Günay ve uzun bir aradan sonra oynayan Sivok’u her şeye rağmen beğendim.

Demba Ba yaklaşık 1-1.5 aydır iyi oynamıyor. Dün de sahada hemen hemen hiç bir şey yapmadı. Başakşehir güçlü bir ekip, iyi takım savunması yapıyorlar. Ancak dün onlar da gününde değildi. Kendi kalitelerinin altında kaldılar.

65’TE Demba Ba’nın kafa vuruşunda Yalçın’ın açık olan koluna çarpan top tartışmasız bir penaltıyı gerektiriyordu. Hadi Mete Kalkavan uzak kaldı ve göremedi.. Kalenin yanındaki çizgi hakemi pozisyonu nasıl atladı bunu anlamak mümkün değil.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla