Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2015, 11:37   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Ada'dan Beşiktaş'a !

İngiliz ekibinin çeşitli takımlara kiraladığı 5 oyuncu için görüşmeler başladı. Yaşları 20 ile 24 arasında olan oyuncuların transferi ile tüm sıkıntılar giderilecek

Gelecek sezon için süper kadro kurmayı planlayan Beşiktaş'ın bu işi "toptan" çözmeye çalıştığı öğrenildi. Siyah-beyazlı ekibin Chelsea'nin çeşitli takımlara kiralık gönderdiği 5 oyuncu için harekete geçtiği, İngiliz ekibinin yöneticileriyle pazarlığa başladığı iddia edildi. Bu 5 oyuncu; Tomas Kalas (Stoper/M'Brough), Wallace (Sağ bek/Witesse), Christian Atsu (Forvet/ Everton), Nathan Ake (Ön libero/Reading) ve Victor Moses (Forvet/Stoke City).

Tamamı genç oyuncular

Beşiktaş'ın ilgilendiği tüm oyuncuların genç olması (20 ile 24 yaşında) da siyahbeyazlı ekibin geleceğe yatırım yaptığını kanıtlıyor. İngiliz ekibi Chelsea ile kiralama konusunda özel anlaşması bulunan Beşiktaş, bu 5 oyuncudan en az ikisini transfer etmeyi planlıyor. Chelsea'nin bu futbolcuların genç olması nedeniyle satmayı düşünmediği ancak kiralanması konusunda siyah-beyazlılara kolaylık sağlayacağı belirtiliyor.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla