Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2015, 14:46   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Metin Tekin : Ve Tükeniş... !

Slaven Bilic dün Konya karşısında farklı bir 11 sahaya sürdü... Hırvat teknik adamın oyuncu tercihlerini nasıl yorumluyorsunuz?

Bu kadroda mecburiyetler ve tercihler vardı.. İdeal 11'den uzakta bir başlangıçtı... Opare, Necip, Atınç belki bir şekilde Mustafa Pektemek ilk 11'in devamlı oyuncuları değillerdi. Böyle bir 11'in de Konya karşısında fark yaratacağını maçtan önce kimse düşünmüyordu. Nitekim öyle de oldu.. Bu kadronun çıkışı bile tribün gibi kenar yönetimin de şampiyonluk yarışına ve bu maça bakışının bir göstergesiydi. Çünkü Beşiktaş'ın son iki maçtaki beraberliklerini ve Antep hariç kötü oyununu kadrodaki isim değişiklikleriyle çözmeniz mümkün değil. Çünkü sorun isimler değil büyük resmin kendisiydi...

Demba Ba dün de çok etkisizdi ve 61. dakikada oyundan çıkıp yerini Cenk Tosun'a bıraktı... Senegalli futbolcunun bu performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Demba Ba'nın son haftalarda istenilen çizgiden çok uzakta olduğu aşikar.. Gol sayısı tatminkar gelebilir ama oyuna etkinliği ve son haftalardaki oyunu belirlemek açısından etkili olduğunu söyleyemeyiz. Yani lig başlangıcını çok iyi yapan ama kötü bitiren bir Demba Ba görüyoruz. Hangisinin daha önemli olduğuna da siz karar verin.. Beşiktaş'ın değil şampiyonluk bana göre Şampiyonlar Ligi'ne katılması bile mümkün değil. Beşiktaş yeni stadı Arena'ya Şampiyonlar Ligi heyecanı taşıyamadı.

Beşiktaş bu yenilgiyle şampiyonluk şansını matematiksel olarak kaybetti... Beşiktaş'ın şampiyonluğu son haftalarda kaçırmasının faktörleri sizce nelerdir?

Ben Antep beraberliğini yaşadıktan sora 'bu tek maçlık mı, yoksa çözülmenin başlangıcı mı diye' sormuştum. Bu beraberlik, sadece bir maçın değil, şampiyonluğu kaybedişin yani o maçla beraber çözülmelerin yaşandığını çok net gösterdi. Lig öyle bir süreçtir ki iyi götürebilirsiniz belki ama iyi bitirebilmek çok farklı özellikleri, liderlik özelliği, deneyim ve devamlılık ister. Beşiktaş maalesef bu sezon da finali istediği gibi yapamadı.

En yüksek not 7 /Ömer Ali

En düşük not / 3 Demba Ba
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla