Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2015, 12:45   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Hem Seçim Hem Açılış !

Başkan Fikret Orman’ın, 2014 Yılı Olağan Mali ve İdari Kongre’de en kısa zamanda olağanüstü seçime gideceklerini açıklaması siyah-beyazlı camiayı hareketlendirdi.

Yönetim kurulunu önümüzdeki hafta toplayacak olan Orman’ın, olağanüstü seçimin tarihini sonbahar olarak belirleyeceği öğrenildi. Yaz sezonunuda tatil nedeniyle birçok kongre üyesininin sandık başına gelemeyeceğini düşünen Başkan Fikret Orman’ın bu nedenle Eylül veya Ekim ayında seçimin yapılmasını planladığı ortaya çıktı.

Vodafone Arena’nın da Eylül ayında tamamlayacağını planlayan siyah-beyazlı yönetimin, stat açılışı ile seçimin aynı ayda yapılması yönünde karar vereceği iddia edildi. Bu arada Başkan Fikret Orman’ın olağanüstü seçim kararından salondaki genel kurul üyeleriyle aynı anda haberi olan Beşiktaşlı yöneticilerin de, başkanın bu kararını doğru buldukları ortaya çıktı. Mali kongredeki konuşmaların büyük çoğunluğunun olumsuz olması nedeniyle yöneticilerin güven tazeleme fikrini doğru bir hamle olarak yorumladıkları aktarıldı.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla