Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2015, 23:33   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Siyah Beyaz Kaldırım Kampanyası

Beşiktaş tribünlerinin sevilen siması Emrah ERTUTAN, Beşiktaş semtin kaldırımlarının Siyah-Beyaz'a boyanması için taraftar arkadaşlarıyla bir kampanya başlattı. Beşiktaş semtinin diğer semtlere göre farklı olduğuna vurgu yapan ERTUTAN, bu anlamda Belediye Başkanı Murat HAZİNEDAR'ı göreve davet etti.

Duydukmu.com'da yer alan haberde şu ifadeler yer aldı.

''Beşiktaş semtine yıllardır, başka semtlerden veya başka illerden hatta farklı farklı ülkelerden insanlar geliyor. Beşiktaş bir semt takımıdır ve bu takımın kulüp binası ve stadı Beşiktaş'tadır.

Beşiktaş sayesinde, Beşiktaş'ın esnafıda her hafta bu semte gelen taraftarlarımızdan paralar kazanmaktadır. Burada, esnafında aynı kanıda olduguna eminim.

Aslında kendisi semt için çaba gösterip birseyler yapmaya çalışıyor. Bizler bunları görüyoruz ve biliyoruz. Yanlız, bu konu artık bizim için hassaslaşmaya başladığını belirtmek istiyoruz. Kendi bağlı olduğumuz Belediyeden, kaldırımların SİYAH BEYAZ olmasını kendisinden talep ediyoruz.

Lütfen Beşiktaş semtinin kaldırımlarını SİYAH BEYAZ'a boyatsın. Barbaros Bulvarı, Şair nedim, Ihlamur Dere ve ara sokakların kaldırımları adına yakışır şekilde olsun."
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla