Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2015, 12:37   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 En Çok Demba Ba Konuşuldu !

Türkiye Süper Lig’inde 2014-2015 futbol sezonu sona ererken, yeni sezonun start aldığı Ağustos ayından bu yana spor sayfalarında çıkan haberlerde en çok Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Demba Ba’nın adının yer aldığı belirlendi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nda geride kalan on ay boyunca yazılı basında en çok konuşulan futbolcunun toplam 15.892 haberle Beşiktaş’ın Senagalli forveti Demba Ba’nın olduğu tespit edildi. Interpress’in yaptığı araştırmaya göre, sezonu şampiyon olarak kapatan ve dördüncü yıldızı takmaya hak kazanan Galatasaray’da top koşturan ve Hollanda Milli Takımı’nın da yıldız oyuncsu Wesley Senijder, tamamlanan Süper Lig’de toplam 14.432 haber ile yazılı basında ikinci oldu.

Sezonun bitmesine az bir zaman kala üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışından kopan ve Süper Lig’i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe’nin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt ise toplam 12.141 haberde yer alarak en çok konuşulan futbolcular sıralamasında üçüncü olduğu belirlendi. Fenerbahçe’nin bu sezon sıkıntılı günler geçiren golcüsü Emanuel Emenike sezon boyunca toplam 11.957 haberle dördüncü, Trabzonspor’un Paraguaylı golcü futbolcusu Oscar Cardozo da 11. 398 haber ile beşinci sırayı aldığı tespit edildi.

Sezonun en çok konuşulan futbolcular listesinde ilk on sıra içinde, 10 bin haberi aşarak yer alan diğer futbolcular ise sırasıyla; Fenerbahçeli Moussa Sow, Beşiktaş’tan Gökhan Töre, Galatasaraylı Burak Yılmaz, Beşiktaş’tan Jose Sosa, Galatasaraylı Felipe Melo, Fenerbahçe’den Emre Belözoğlu ve Galatasaray’ın file Bekçisi Fernando Muslera oldu.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla