Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2015, 12:46   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Babel'e Uefa Engeli !

Kasımpaşa’nın sürpriz biçimde gözden çıkardığı Ryan Babel, kısa süreliğine de olsa Beşiktaş’ın gündemine geldi. Teknik direktör arayışları nedeniyle transferde frene basan siyah-beyazlılar, Hollandalı yıldızın şartlarını araştırdı ve geri adım atmak zorunda kaldı.

Kasımpaşa ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki Babel’i takas yoluyla renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş, lacivert-beyazlı kulübün bonservis bedelinde ısrarcı olması üzerine transferden vazgeçti. UEFA ile imzalanan geniş kapsamlı anlaşma gereğince futbolcu satmadan bonservisli oyuncu transferi yapamayan siyah-beyazlıların bu hakkı Babel için kullanmak istemediği aktarıldı.

Ayrılmak istedi

Bu arada Kasımpaşa’nın, Beşiktaş ve Galatasaray’la transfer görüşmesi yaptığı için Babel’i gönderme kararı aldığı belirlendi.

Kulüp yönetiminin kalmasını istediği Hollandalı futbolcunun, Beşiktaş ve Galatasaray’la transfer görüşmesi yaptığını ifade ettiği, bunun üzerine de ayrılık kararı alındığı öğrenildi.Kasımpaşa, Ryan Babel’i 2013-2014 sezonunun başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmıştı.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla