Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2006, 17:08   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ulusoyun Yerine Dogan !

ULUSOY'UN YERİNE DOĞAN!..
Cumartesi, 09 Eylül 2006

Takvim Gazetesi'nden büyük iddia!.. Başbakan Erdoğan'ın kendisine karşı olmasına rağmen seçimi kazanarak Federasyon Başkanlığı'na geri dönen Haluk Ulusoy'un ipinin çekildiği ileri sürüldü!.. Hakkında yolsuzluk dosyaları açılacak olan Ulusoy'un yerine Ali Doğan getiriliyor!..
Takvim, Futbol Federasyonu'nda yapılacak operasyonu açıklıyor....

HalukUlusoy'un yerine başkanlığa Ali Doğan'ın getirilmesi kesinleşti. Dev operasyon, Ulusoy hakkında 'yolsuzluk' davası açılmasıyla start alacak.
Ulusoy gidiyor Doğan geliyor

İşte Haluk Ulusoy'u götürüp Ali Doğan'ı getirecek yol:

1- Ankara Cumhuriyet Savcılığı, Haluk Ulusoy'a "yolsuzluk davası" açacak.

2- Bakan Mehmet Ali Şahin, federasyonu olağanüstü kongreye çağıracak.

3- Kasım ayındaki Genel Kurul'un gündemine seçim maddesi de eklenecek.

4- Haluk Ulusoy, kanun gereği bir daha aday olamayacağı için devre dışı kalacak.

5- Tüm kulüplerin desteğini alan Doğan kongreye tek aday girerek başkan seçilecek.

HÜKÜMETE RAĞMEN SEÇİLMİŞTİ
SPORDAN Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in karşı çıkmasına rağmen 20 Ocak 2006'daki Genel Kurul'da Ayhan Bermek'i 7 oy farkla geçerek Federasyon Başkanı olan Haluk Ulusoy'un bileti kesildi... Federasyonun 2002-2004 dönemindeki harcamalarının incelendiği, Haluk Ulusoy hakkında savcılık tarafından yolsuzluk davasının açılacağı belirlendi.

AK PARTİ BU KEZ ÇOK KARARLI
BAKAN Mehmet Ali Şahin'in de bu nedenle olağanüstü genel kurulu toplayıp federasyonu seçime götüreceği bildirildi. Ulusoy'un "Beni kimse yiyemez" açıklamalarının AK Parti'yi çok kızdırdığı ve düğmeye basıldığı belirlendi. Hükümetin isteğiyle, Ali Doğan'ın başkanlığını yaptığı Ülkerspor'un 4 Büyük kulübe sponsor olarak büyük paralar dağıttığı ve federasyon başkanlığı için zemin hazırlandığı iddia edildi.
Koyu bir Beşiktaş taraftarı

Ali Doğan kimdir?.
Eski Kahramanmaraş Milletvekili olan Ali Doğan, kapanan Ülkerspor'un da başkanıydı. F.Bahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzon'la yapılan sponsorluk anlaşmalarında kulüplere müthiş bir mali kaynak aktaran Doğan, koyu bir Beşiktaşlı. Bu nedenle Ulusoy'la akraba olan Yıldırım Demirören'in bile Doğan ismine sıcak baktığı öğrenildi.
Takvim
Adelaar Ofline