Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2006, 21:41   #1
odin
B J K
 
odin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Forum Kuralları

Forum Kuralları

1) Forumumuzun kurulma amacı Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Taraflarlarını kulübümüzün daha başarılı olmasını sağlama amaçlı bir araya getirmek ve sağlık bir tartışma ortamı sağlamaktır. Forumda bunun dışında kişisel paylaşım amaçlı başka konulara ve başlıklara da yer verilebilir. Forumumuz herhangi bir Dijital TV Şifre kırma Key verme, telif hakkı olan, bilgisayar programı, müzik, bilgisayar oyunu yada film paylaşımı sitesi değildir. Forumda kabul edilebilir düzeyi aşan erotik, pornografik veya her türlü müstehcen yazılar yazmak bu tür müstehcen Resimler vermek yada Link vermek kesinlikle yasaktır aksini yapanların derhal yazı yazma yetkileri alınacaktır. Üyelikleri yasaklanacaktır.

2) Forum katılımcıları yeni bir Konu Başlığı açmadan önce o Konunun Forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Bunun için Forumun arama Özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı Tartışmaları içeren Konular açılamaz. Yöneticiler her yazılan Mesajı göremeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir Mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz.

3) Mesaj yazarken büyük Harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız, büyük harf kullanarak konu başlığı yazmayınız. Konu Başlıklarını Konunun içeriğini ifade eden şekilde seçmeniz gerekiyor. Konu ile Alakalı olmayan Başlıklar silinebilir. Buna yapılan itirazlar gözönüne alınmaz.

4) Foruma yazılacak Konular ilgili Konu Başlıkları altına yazılmalıdır. Bu Özellikle Dikkat etmenizi rica ediyoruz.

5) Üye olurken veya üye olduktan sonra ahlaksız veya siyasi isim seçmek, imzalara bu türde yazılar yazmak, resimler eklemek, ve bu alanlarda forum harici başka reklamlar yapmak yasaktır. Profil veya Avatar resmi, kesinlikle müstehçen yada Politika ilgili bir resim yada yazı olmamalı ve kesinlikle bir Dinin, Siyasi Partinin, İdeolojinin simgesi yada bunu çağrıştıran simgesel logolar kullanılmamalıdır. Aksi halde Üyeliğiniz silinir. Bu ilk defa olmuş olsa bile, bu sadece Adminlerin takdirine kalmış birşeydir.

6) Foruma uzun süre girmeyip herhangi bir Konuda Mesaj yazmayanların Üyelikleri silinebilir bunda itiraz hakkınız yoktur.

7) Yöneticiler, yazılan Yazının Konusuyla ilgili olmayan bir Bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz amaçlı açılan başlık yada yazılan yazıların da silinmesi, veya cevaplandırılması Yönetici yetkisindedir.

8) Bir kişi Foruma ancak bir üye adı ile bir kez üye olabilir. Forum yönetiminin, aynı kişinin birden fazla Rumuz veya isimle, farklı Kişilermiş gibi foruma giriş yaparak aynı veya farklı konularda görüş belirttiğini tespit etmesi durumunda, iyi niyetine bakılmaksızın kişinin tüm mesajları silinir ve Foruma girişi yasaklanır. Yine buna bağlı olarak aynı Kişinin birden fazla e-posta adresi ile başvurarak farklı isimler ile yazdığının tespit edilmesi durumunda Üyeliği derhal silinir.

9) Bu forum gönüllü ve Amatör katılım anlayışıyla Fikir alış verişinde bulunulması, esasen Beşiktaş
'ımızla ilgili görüş ve tartışmaların yapilabileceği bir Mekan olması için kurulmuştur. Bunun yanında kalıcı dostluklar, keyifli paylaşımlar gibi unsurlarında forum içerisinde zaman içerisinde oluşabileceği unutulmamalıdır. Forum bir arkadaş bulma platformu değildir. Forumun amaç dışı kullanılmaması gerekmektedir ve aynı zamanda yasaktır. Bu kurala aykırı davranan üyeler, tespit edilmesi halinde derhal forumdan yasaklanacaklardır.

10) Bu forumda hiç bir Forum hakkında karalayıcı, yöneticilerini küçük düşürücü, aşağılayıcı kelimeler kullanılamaz. Böyle bir yanılgıya düşen Üyelerin Üyelikleri hiç bir ihtar verilmeksizin derhal silinecektir!

11) Başka bir Üye, Kulüp, Forum, Futbolcu, Forum Yönetimi, Din, Siyasi Parti, İdeoloji, Ülke, de dahil olmak ve yalnızca bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü maddi veya manevi olay ve olgu için küfür veya hakaret gibi sözler yada aşağılayıcı Cümleler kullanan, yada herhangi bir şekilde Forumun huzuru ve düzenini bozan Kullanıcılar hakkında derhal yasaklama işlemi uygulanır.

12) Forumda Siyasi konu ve tartışmalara yer verilemez. Türkiye Cumhuryeti Devleti Anayasası ve Kanunları, Devrim Kanunları, Üniter Devlet Yapısı, Misak-ı Milli Kuralları, Laiklik, Demokrasi ve Atatürkçülük ilkeleri hilafına veya herhangi bir siyasi düşünceyi, siyasi partiyi partiyi, dini, mezhebi, ırkı, cinsiyeti yahut ateizmi karalayıcı, aşağılayıcı, küçük düşürücü yazılar yazılamaz. Bu kurala aykırı konu açan veya açılmış bir konuya bu kurala aykırı mesaj yazan üye derhal forumdan atılır. Foruma küfür içeren marş yazılamaz. Ayrıca yukarıda sayılan konu ve hususlarda küfür veya hakaret çağrıştıran kısaltma harfler de kullanılamaz.

13) Tüm katılımcılar bu kuralları foruma üye olmakla birlikte, okumuş ve kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını bilmemek hiç bir aşamada mazeret sayılmayacaktır

14) Forumun işleyiş ve Kurallari konusunda katılımcıları Bilgilendirmek Forumun veya Yöneticilerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları bilmektedir ve uymak zorundadır.

15) Forum kurallarında herhangi bir boşluk sözkonusu olması halinde, Forum Yöneticilerinin aralarında yapacağı toplantı sonrasında belirlenecek kural geçerli olacaktır. Bu kural Forum kuralları arasına sokularak geçmişe de etkili olacak şekilde uygulanacaktır.

Konu SahEmre tarafından (31-01-2008 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir..
odin Ofline