Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2006, 02:43   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Başkan Konustu:'' cincondan çok çektik ''

Click the image to open in full size.

"G.Saray ile neden ittifak kurayım! Beşiktaş son 10 yıldır en çok Galatasaray'dan çekmiştir... Aziz Yıldırım'la aramızda bir sorun yok... Aziz Başkan'la kol kola yürürüz... Delgado'nun transferi devrimdir...

Takımın zamana ihtiyacı var... Trabzonspor'a yenildik diye hoca gönderilmez... Daum'la 1.5, Denizli ile 3 yıldır görüşmüyorum..."

Biz Kartalız!

"G.Saray'la ittifak kurduğumuzu iddia ediyorlar. Niye kurayım ki 10 yıldır en çok onlardan çektik" "Aziz Yıldırım'la hakarete varan atışmalar oldu ama olayı çözdük. Artık onunla kol kola girebiliriz".

En çok eleştirilen, Beşiktaş sevgisi tartışılmayan, Fulya Projesi'nin start almasını sağlayan ancak kulübün borcunun yükselmesine neden olan bir yönetim kurduğu ifade edilen, sürekli istikrardan bahseden ama görev süresi içinde üç hoca değiştirmekten çekinmeyen Başkan Yıldırım Demirören bugünkü konuk... Trabzon yenilgisiyle bozulan moraller, CSKA galibiyetiyle yeniden düzeldi ve Başkan Demirören içini arkadaşımız Fatih Doğan'a döktü:

YA İSPAT ET, YA SUS
"Sondan başlayalım... Geçen sezonun son döneminden bu yana G.Saray'la F.Bahçe'ye karşı ittifak kurduğumuz yönünde iddialar ortaya atıldı. Hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım. Neden kurayım ki! Beşiktaş, son 10 yıldır en çok G.Saray'dan çekmiştir. Böyle bir şeyi iddia edenler ya ispat etmeli ya da hemen susmalı. Aksi halde hesabını veremeyecekleri bir yükün altına girerler."

BİRLİK İSTİYORUM
"Gelelim F.Bahçe'ye... Aziz Başkan'la aramızda hakarete varan atışmalar yaşandı, doğrudur. Olmasa iyi olurdu ama bitti gitti. Aziz Başkan, bir dönemdeki tutumundan dolayı 17 kulüp kendisine bir tepki ya da antipati duymuş olabilir. Ama şimdi bu durumda değişim yaşandığını görüyorum. Biz kavga peşinde değiliz. Bu nedenle Aziz Yıldırım'la ve diğer başkanlarla da her zaman kol kola girmeye hazırız. Birlik-beraberlik istiyoruz."

SÜRPRİZLER OLACAK
"Ezeli rakiplerimiz için bu kadar yeter, geçelim Beşiktaş'ımıza... Geçen sene şampiyonluğun en güçlü adayı bizdik. Olamadık ama sezonu iki kupayla kapattık. Yaş ortalamamızı 30'lardan 23-25'lere indirdik. Genç ve geleceğe yönelik bir kadro kurduk. Görüyorum ki şampiyon olduğumuz 100'üncü yılda bile böyle bir hava yoktu. Maç kazanabiliriz de, kaybedebiliriz de. Sürprizler olur. Ama biz şampiyon olacak bir kadro kurduk."

TRİBÜN MUHTEŞEM
"Kombine rakamımızı 12 binlerden 19 binlere çıkartık. Bu bir ilk ve rekor. Trabzon yenilgisinin ardından inancımızı kırmaya, kırdırmaya çalıştılar ama başaramadılar. Camianın ve taraftarımızın bize olan inancını gördük. Muhteşem bir seyircimiz var. Futbolculara da 'Tribünlerdeki bu hava 100'üncü yılda yoktu. Bu sinerjiyi başarıya çevirmeliyiz' dedim zaten..."

ZAMAN VERMELİYİZ
"Tigana konusunda rahatsızım. 'Kadro çok iyi ama Tigana bunu kaldıramıyor' diyenler var. Böyle şeyler söylemek için çok erken. Tigana'ya zaman vermek gerek. Genç ve tecrübesiz kadro nedeniyle iniş-çıkışlar olacaktır. Bir yenilgiyle hoca gönderecek değiliz. Böyle bir durum asla yok."

DAUM HAYIR DEMEZ
"Daum ve Mustafa Denizli'nin isimlerini okuyor, duyuyorum. Daum'la konuşmayalı 1.5 sene, Mustafa hocayı görmeyeli ise 3 sene oldu. Benim adıma teklif götürenler varmış? Benden onay almadan kim böyle bir şey yapabilir ki! Ayrıca Daum Beşiktaş'a neden hayır desin, bu da ayrı bir konu.

KARAR TİGANA'NIN
"Futbolcular ile hocaları arasında sorunlar olabilir. Ama Beşiktaş formasını giyen her futbolcu, hocasının verdiği taktik ve sistemle oynamak zorunda. Oynamazsa, bir sonuç alınamaz. Ali Güneş'in durumu farklı. Bu tip durumlarda hocanın verdiği kararları uygulayacağız. Karar mekanizması o..."

OKTAY'A İZİN VERDİM
"Transferleri yönetim yapmadı. Hocamızla ve Erdil'le (Arpacı) gelen talepleri oturup, değerlendirdik. Murat Aksu da gidip pazarlıkları yaptı. Tigana'nın istemediği değil, istediği oyuncuları aldık. Eskiden bu işleri Kıvanç Oktay yapardı. Çok yıpratıldığı için gitmek istedi, ben de izin verdim. Erdil'in kalması için çok uğraştım. Bir kez durdurdum ama testi kırılınca artık tutmak imkansız oldu."

DELGADO DEVRİMDİR
"Delgado'nun transferi bir devrimdir. Alan da memnun, veren de. Sayın Sabri, Murat Ülker'e ve Ali Doğan'a teşekkür ediyorum. Büyük cesaretle bu işi yaptılar. İki yıl önce basketbol takımının ismini değiştirirken bizi eleştirenler, şimdi bizi izliyor. Arkası gelecek."

ELBETTE FAVORİYİZ
"UEFA'da 4 takımın da gruplara kalacağına inanıyorum. Finali konuşmak için erken. Her şey kuralara bağlı. Şampiyonluk kolay bir iş değil. Bütün takımların güçlü kadroları ve sıkıntıları var. Ben erken kopma olacağını sanmıyorum. Yarış son ana kadar sürecektir. Elbette en büyük favori biziz."

FATİH DOĞAN
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline