Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2006, 17:00   #32
Markus Münch
 
Markus Münch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Fener bu fotoğrafı tartışıyor 16.09.2006Click the image to open in full size.
UEFA Kupası 1. Tur ilk maçında Randers ile karşılaşan Fenerbahçe'de tribünleri dolduran Sarı-Lacivertli taraftarlar tartışılıyor
Maç boyunca sönük bir profil çizen, stadı deyim yerindeyse inletmeyip oturdukları yerden maçı izleyen bir kısım taraftara taraftar sitelerinden büyük tepki var

İşte tepkiler:

"100. yılımızı yaşıyoruz. Bunu, futbolcu ıslıklayıp, küfür eden, sinemada film seyreder gibi statta boy gösteren kitle için hatırlatma bâbında söylüyoruz. Hatırlatırız baylar, bayanlar bu yıl bizim 100. yılımız. Gelip maç seyrettiğiniz yer farkında mısınız ama bizim mabedimiz. Orada sizin terbiyesizliklerinize asla yer olmadı ve olmayacak. O mabed takıma her şart ve zeminde destek olmak için, rakiplere cehennemi yaşatmak için yapıldı. Siz orayı kendi futbolcularımıza cehenneme çevirin diye değil.

Biz Fenerbahçe taraftarıyız. Yıllardır verdiğimiz koşulsuz destekle herkese örnek olduk, örnek gösterildik. Biz ne Beşiktaş ne Galatasaray taraftarına benzeriz. "Hep destek, tam destek" ilkesi bizim tribünlerin bağrından çıkmıştır ve yıllardır buna uymanın nice yararlarını gördük. Bizim stadımızda böyle şeyler olmaz. Bindiğimiz dalı size kestirmeyeceğiz.

Biliyoruz bu hale gelişiniz, bu derece çoğalmanız yıllardır süre gelen bir süreç sonucu. Bir anda gökten zembille inmediniz. Yönetimin taraftarla kopukluğu sizleri bu derece palazlandırdı. Çoğaldıkça cesaretlenip, takım kaptanımıza, yılların emektarı büyük kalecimiz Rüştü`ye, Mahmut Hanefi`ye ve daha nicelerine küfür edecek kadar küstahlaştınız. Buna kimsenin hakkı yok.

Ama artık yeter!!!

Sayın Başkan ve yönetim kurulumuza sesleniyoruz. Bütün bunlara son vermek, tribünlerimizi eski enerjisine kavuşturmak sizin elinizde. Çıkın "Bu yapılanları kınıyoruz. Bundan sonra Rüştü`ye, Ümit`e veya başka bir futbolcumuza yapılan olumsuzlukları kendimize yapılmış sayacağız" deyin. Maç boyu oturan, sadece kendi futbolcusuna küfür ve hakaret etmek için ayaklanan bu kitle belki o zaman kendine gelir."

FOTO: ANTU.COM
Kaynak: spordabugun.com

puahahaaa bunların alayı ezik yaa
__________________




Markus Münch Ofline