Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2006, 08:31   #1
bjk4ever
Banned
 
bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Panige gerek yok, herşeye rağmen bu sene şampiyonuz...

Arkadaslar, yenildik derbide, ama bence panige gerek yok. Simdi kimse Tigana'ya falan laf atmasin, bence kurdugu kadro ve taktik tamamen dogru, tek sorgulanabilir olan tercihi Ricardinho mu Delgado mu baslamaliydi ve o Ricardinho'yu tercih etti, saygi duymak lazim. Bence yenilginin 4 sebebi vardi:

1 Hakemin rezalet sekilde mac yonetmesi
2 Ibrahim Uzulmez
3 Bobo
4 Bobo yerine Nobre'nin cikmasi


Biliyorsunuz, 3-4 aydir bu sitede yazilar yaziyorum ve 1 kere bile hakemle ilgili birsey soylemedim. Ama dun hakem maci resmen katletti ve Lig TV'de hakemin fazla ustune gidilmemesini saglamak icin herseyi yapti.

1 Cok net penalti olan pozisyonda Doberman ******oglu lafi agzinda geveledi ve dogru durusu birsey soylemedi. Halbuki bu Doberman her zaman soyler: Kosan bir oyuncu arkadan itersen onun hizini ayarlayamamasini saglarsin ve faul olur. Ayni zamanda bu pozisyonda cok net penalty disinda bir kirmizi kart da gerekli, ustelik daha 10. dakikadan bahsediyoruz.

2 Song'un RIcardinho'ya ceza alaninin hemen disinda yaptigi bir faul var, sonucta frikik barajda kalmisti Tandogan'in sutunda. Bu pozisyon cok net bir sari kart, ama Lig TV bu pozisyonu vermedi veya veremedi, gitti baska sari kart olmayan bir pozisyonu verdi, Tigana'nin bahsettigi pozisyon da bu.

3 Orta alanda bir mucadelede Pislik Ayhan Ali Tandogan'in cok net ayagina basti. Chelsea-Liverpool macinda ayni pozisyonda hakem Ballack'i hic korkmadan atmisti, ama Cuneyt Cakir atamadi.

Sonucta GS'ye verilmeyen 3 kirmizi kart, bize daha 10. dakikada calinmayan bir penalti, ama GS'ye cok kolay calinan bir penalti. Bence hakem herhalde federasyonun talimati uzerine GS'nin sampiyonluk yarisindan kopmamasini sagladi, bu tur senaryolari daha onceden gormustuk biz!

Gelelim takima. Bence Tigana'nin cikarttigi takim dogruydu ve hic de fena oynamadik. Sakin kimse bana fazla pozisyon verdik demesin, sonucta bana gore ligin hucum gucu en yuksek takimiyla deplasmanda oynuyorsun ve kazanmalari lazim, pozisyon verecegimiz zaten belliydi. Ama GS'de orta alan yoktu ve ani cikislarla guzel pozisyonlar yakaladik, ama final pas ve son vurus gelemedi maalesef.
Ben ozellikle Bobo ve Ibrahim Uzulmez'den sikayetciyim. Ibrahim Uzulmez 5 yildir bu takimda oynuyor, 35 yasina geldi, ama hala 2 metreden pas atmasini, bir orta yapmasini, top kontrol etmesini bilmiyor.
Bobo ise dun inanilmaz kotuydu. 2 ay evvel de soylemistim, simdi yine tekrarliyorum: Bu takimin iyi bir santrfora ihtiyaci var, cunku Bobo ve Gulec'i toplasan bir adam anca yeter ya da yetmez, bu is sadece Nobre ile yurumez.

Tigana da bence Nobre yerine Bobo'yu cikartmaliydi, ama bunun disinda hic hata yapmadi ve hakeme serzenisinde son derece hakliydi. Nedense Erman Toroglu Nihat Ozdemir'e hicbir laf etmemisti, ama Tigana'ya demedigini birakti.

Sonucta bence panige hic gerek yok, FB'nin 4 ve GS'nin 1 puan gerisindeyiz ve sonucta 3 tane zor mac atlattik. Bundan sonra Kayseri ve FB disinda cok zor macimiz kalmadi, rakiplerimiz ise zor takimlarla ve birbirleriyle oynayacak. Bence su an kesinlikle kopmus durumda degiliz hatta yarisin tamamen icindeyiz. Kesinlikle istifa seslerine veya umutsuzluga gerek yok.
(Ayrica haftaya GS bu Trabzonu kesinlikle yenemez!)
__________________
INADINA TIGANA
INADINA BAKI
INADINA RUNJE


INADINA BESIKTAS!!!!!

Konu guleckartal tarafından (18-09-2006 Saat 09:57 ) değiştirilmiştir..
bjk4ever Ofline