Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2006, 15:05   #23
bjk4ever
Banned
 
bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
themadpol´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya arkadaşlar sizi anlamıyorum ya nasıl böyle bir maçı hakeme yüklersiniz. sahada takımmı vardı. kaç pozisyornunuz varki hakeme laf atarsınız. bir klebersonu görmüyormusunuz. yorumları okuyorum klebersona bir tek kelime eden yok. onun yaptıklarını bir yerli oyuncu yapsaydı asardık adamı asardık.
tigananın çıkarttığı takım doğruymuş. güldürmeyin adamı. orta sahasız takımmı doğru. bir kleb var oda 4 maçtır evlere şenlik. csk maçında gol attı diye bir anda adam tekrar yıldız oluverdi. alllahınızı severseniz bize gelen ilk yıldaki kleb bumuydu. resmen rezil oluyoruz. futbol yok pozisyon yok. işin daha acısı şu an ligin en kötü top oynayan iki takımına ard arda yeniliyoruz ve rakiplerimize yeniliyoruz. kazandığımız maçlar:
antep maçı 2-1 ecel terleriyle kazandık
denizli maçı 2-0 denizlinin daha galibiyeti yok zaten
konya maçı-3-1 tek oynadığımız maç bence

eğerki cskanın hocası biraz hoca olsa ve üzerimize gelseler idi tarihi fark yerdek tarihi fark.

Deplasmanda Galatasaray ile oynuyoruz, adamlar saldiracak cunku kazanmasi lazim, son sanslari ve herifler 5 hucum oyuncusu ile sahaya cikiyor, herhalde bizden hucuma donuk guzel futbol bekleyemezsiniz. Bence Tigana olmasi gereken kadroyu kurdu ve gerektigi gibi top oynadik. Kimse bana bu takimin dun GS'yi eze eze yenebilecegini soylemesin cunku boyle bir derbi degildi. Tigana dogru olani yapti ve kontrollu oynadik, hakem GS'nin bu agresifliklerine bu kadar taviz vermeseydi ve cok net 100% penaltimizi verseydi bu maci sonucta biz de 1-0 kazanabilirdik. Hakikaten herkes skor yazari olmus, ilk 5 dakika ve golden sonraki 5 dakika disinda GS oyuna hakim degildi, hatta 2. yarinin tamaminda biz daha iyi taraftik ama sanssizligimiz ve beceriksizligimiz uzerimizdeydi ve final paslari atamadik.


Goreceksiniz ki bu takim ilk yari sonuna kadar en fazla 2 macta puan kaybedecek, bunu da buraya yaziyorum!
__________________
INADINA TIGANA
INADINA BAKI
INADINA RUNJE


INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline