Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2006, 15:07   #24
bjk4ever
Banned
 
bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya ayıptır ya ayıp,şu maçı hakeme maledenlere vallahi yazık,ne hale gelmişiz.Şu maçta konuşulacak en son şeylerden biri hakem.Bize penaltı verse onlara vermese1-0 biz alsak ne olacaktıki haftaya yada sonraki haftaya yaşayacaktık bunları.Topici açan arkadaşa diyorum ibrahim üzülmez dün beşiktaşın en iyilerindedndi bence ve cska maçınında en iyisiydi.Onu şu maçta nasıl eleştirirsiniz aklım almıyor??Senin beğendin bakiyi 7. yedeği falan yapar bu adam...Kadroda iyiymiş,nesi iyi bu kadronun ya,iki forvet olmaz diyoruz iki forvet ve üstelik bobo.En önemli zamanda nobreyi çıkartır bu hocaynın yaptığı taktiğe ve sisteme iyi denilmiyormu pes artık.Takım tek pozisyon bulmuş koca maçta hala hakem diyoruz,ne hakemi ya takıma bakın ilk önce..

Ne yani kardesim? Onumuzdeki haftalar da mi cok onemli bir macin yorgunluguyla 2 gun sonra en onemli rakibimizin cok agresif ve hucuma donuk oynayacagi bir macta deplasmanda oynayacagiz? Sonucta BJK cok zor bir donemi girdi ve bana gore en onemli olan CSKA'yi gol yemeden yenmekti ki onu yaptik. Sonucta 2 derbi kaybettik ve henuz ligden kopmadik, bu maclarin telafisi vardir.

Bu arada Ibrahim Uzulmez'in nesini begeniyorsun diye soracagim sana. Bakalim mucadele ve hirstan baska bir yanit verebilecekmisin...
__________________
INADINA TIGANA
INADINA BAKI
INADINA RUNJE


INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline