Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2006, 21:01   #21
bjk4ever
Banned
 
bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yok artık lebron james!! Birader sen hakkaten hayal aleminde yaşıyorsun,hangi pozisyonla sen fark atcaktın ya,aklım almıyor böyle bir yorumu.Gördüğüm en saçma maç yorumu buydu.Sen top oynama,tek pozisyon bul oda bala göte ve penaltı olsa fark atardık he!!Ayrıca hoca penaltı verse dahi gol olurmuydu soru işareti ve o pozisyonada senden başka hiçkimse kırmızı kart vermezdi.Ve çok ilgincime giden bir soru daha sorcam bizimle ilgili değil ama bu yorumu ilk kez gördüm,gs orta alanını tek başına götüren inamoto muydu??hangi maçta götürdü,ben tam iştirak edemedim heralde..bu adam gs nin bordeaux ve beşiktaş maçlarında gsnin en kötüsüydü ayrıca..

10. dakikada bu hakem Inamoto'yu atip bize penaltiyi verse ayni mac olur muydu? Hakem ikinci yarinin basinda defansin herseyi Song'u tirsmadan atsa mac ne olurdu? Kusura bakmayin ama hepinizin yaptigi sey skor yazarligidir. O KLeberson'un direkten donen topu girse ve mac 1-1 bitse bu kadar agir elestiriler olmazdi, bundan eminim. Sonucta bu bir derbi maci, futbol acisindan basa bas gecti, hatta kontrol daha cok bizdeydi, ama biz degerlendiremedik ve GS bir penalti golu ile kazandi. Biz sansli olsaydik ve hakem iyi mac yonetseydi biz kazanirdik, elestiri yaparken 'kader' denen olayi da biraz kaale alalim bence.

Ayrica herkesin dilinden dusmeyen 4-3'luk FB galibiyetinde GS macindan daha da rezil top oynamistik, ama bir sekilde her sutumuz girmisti ve mucizevi bir galibiyet aldik. Nedense o zaman kimse takimi ve Riza'yi elestirmemisti, simdi sanssiz sekilde alinan 2 maglubiyetten sonra Tigana'nin kellesi isteniyor.

Su an cok mu iyi futbol oynuyoruz? Hayir
Rakiplerimiz cok mu iyi futbol oynuyor? Hayir
Fikstur avantaji bizde mi? Evet
Ligden koptuk mu? Hayir

Tablo ortada bence...
__________________
INADINA TIGANA
INADINA BAKI
INADINA RUNJE


INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline