Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2006, 21:13   #22
{ThE DieSeL...}}
Banned
 
{ThE DieSeL...}} - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
10. dakikada bu hakem Inamoto'yu atip bize penaltiyi verse ayni mac olur muydu? Hakem ikinci yarinin basinda defansin herseyi Song'u tirsmadan atsa mac ne olurdu? Kusura bakmayin ama hepinizin yaptigi sey skor yazarligidir. O KLeberson'un direkten donen topu girse ve mac 1-1 bitse bu kadar agir elestiriler olmazdi, bundan eminim. Sonucta bu bir derbi maci, futbol acisindan basa bas gecti, hatta kontrol daha cok bizdeydi, ama biz degerlendiremedik ve GS bir penalti golu ile kazandi. Biz sansli olsaydik ve hakem iyi mac yonetseydi biz kazanirdik, elestiri yaparken 'kader' denen olayi da biraz kaale alalim bence.

Ayrica herkesin dilinden dusmeyen 4-3'luk FB galibiyetinde GS macindan daha da rezil top oynamistik, ama bir sekilde her sutumuz girmisti ve mucizevi bir galibiyet aldik. Nedense o zaman kimse takimi ve Riza'yi elestirmemisti, simdi sanssiz sekilde alinan 2 maglubiyetten sonra Tigana'nin kellesi isteniyor.

Su an cok mu iyi futbol oynuyoruz? Hayir
Rakiplerimiz cok mu iyi futbol oynuyor? Hayir
Fikstur avantaji bizde mi? Evet
Ligden koptuk mu? Hayir

Tablo ortada bence...
Dünyanın hiçbir hakemi o pozisyonda inamotoya kırmızı kart göstermez birader.Ayrıca bizim 4-3 kazandığımız maçtaki püf nokta bizim hırsımız ve mücadeleciliğimizdi asla gs maçıyla bir tutulamaz.Ama ligden kopmamak ve fikstür olayında katılıyorum.Bazi yenilgiler vardır galibiyetten iyidir bu maç bence öyle oldu,artık bundan dersler çıkarmalıdır sayın hocam benim..
__________________
BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR...
{ThE DieSeL...}} Ofline