Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2006, 17:45   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş, Ülker'i gözüne kestirdi

Basketbolda şampiyonluğun en büyük adaylarından fes Pilsen'i hafta sonunda mağlup eden Beşiktaş, yüksekten uçuyor.
Click the image to open in full size.
Şube kaptanı Şenol Demirağ, öncelikle Abdi İpekçi Spor Salonu'na gelen siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür ederek, ''Bu galibiyet çok iyi oldu ama önemli olan sezon sonudur. İnşallah sezonu istediğimiz yerde bitirip şampiyon olacağız. Bu hafta oynayacağımız Ülkerspor maçında da taraftarımızdan destek bekliyoruz'' dedi.
Efes Pilsen'i mağlup ederek, ''Beşiktaş deplasmanda maç kazanamaz'' diyenlere en büyük cevabı verdiklerini kaydeden Demirağ, Akatlar'daki güzel basketbollarını Abdi İpekçi Spor Salonu'na taşıdıklarını, karşılaşmanın sonucunun bu açıdan da çok önemli olduğunu söyledi.

''FFRIEND DOĞRU TERCİH OLDUĞUNU GÖSTERDİ''
Şenol Demirağ, sezon başladıktan sonra transfer ettikleri Kimani Ffriend'in çok değerli bir oyuncu olduğunu belirterek, ''Oyuncumuz gösterdiği performansla doğru tercih olduğunu gösterdi'' ifadesini kullandı.
''Siz hiç sahada kendini yerlere atan ABD'li gördünüz mü?'' diyen şube kaptanı Demirağ, sözleriniz şöyle sürdürdü:
''Ruh ve mücadele olarak süper bir oyuncu. Ffriend hem oyun, hem de maçta yaptığı centilmenlikle doğru tercih olduğunu gösterdi. Yaptığı hareket taraftarlarımızı ve bizi de sakinleştirdi. Çünkü o pozisyonda biz de topun Efes Pilsenli oyuncudan çıktığını görmüştük. Beşiktaş'ın iyi bir pivotu ve karakter olarak doğru bir oyuncusu var.'' Demirağ, Ffriend'in daha önce kendisine ''Efes Pilsen ve Ülkerspor maçları, benim maçlarım olacak'' dediğini anlatarak, Ülkerspor maçında da kendisinden aynı performansı göstermesini beklediklerini kaydetti.

''ÜLKERSPOR'U YENMEKTEN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK''
Ülkerspor ile oynayacakları karşılaşmaya da değinen Şenol Demirağ, lig lideri olan rakiplerini yenmekten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi.
Demirağ, Ülkerspor'un 14 maç üst üste kazanarak gücünü gösterdiğini vurgulayarak, ''Ancak bizim yenmekten başka düşüncemiz yok. Sakatlığı düzelen Eliot da perşembe günü antrenmanlara başlayacak. Kısa da olsa süre alabilir'' diyerek sözlerini tamamladı.
xarizma Ofline