Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2006, 01:41   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Tigana açıklık getirdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupası 1. tur rövanş karşılaşmasında CSKA Sofya karşısında Bulgaristan'da mutlaka gol atmaları gerektiğini söyledi.
Teknik direktör Jean Tigana, Kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada hem CSKA Sofya rövanş mücadelesini değerlendirdi. CSKA Sofya ile İstanbul'da oynadıkları ve 2 - 0 galip geldikleri karşılaşmada gruplara kalmak için önemli bir adım attıklarını kaydeden Tigana,"Şimdi orada gruplara katılabilmek için mücadele edeceğiz. Burada önemli olan Bulgaristan'daki maçta gol atmamızdır. Ama sadece gol atmayı düşünmeyeceğiz, aynı zamanda gol yememeyi de düşüneceğiz. Açıkca söylemek gerekirse, Bulgaristan'a sakatlıklar nedeniyle biraz sıkıntılı gideceğiz. Birçok oyuncum şu an için takımla birlikte çalışamıyor ve elimizde şu anda küçük bir ekip var. Ama ne olursa olsun, benim kadromdaki bütün oyuncular birbirinden yetenekli ve hepsi oynayamayan arkadaşlarının açığını kapatacak kapasitede. Ben onlara çok güveniyorum ve Sofya'da da gerekeni yapacaklarına inanıyorum." diye konuştu.

"LİGDEN KOPMAMAMIZ İÇİN BÜTÜN MAÇLARI KAZANMALIYIZ"

Süper Lig'de zirve yarışından kopmamak için oynayacakları bütün maçlardan galip gelmeleri gerektiğini belirterek, şöyle konuştu: "Dünkü Ankaragücü maçını da kazanarak üst sıralardaki yerimizi koruduk. Şimdi önümüzde Sofya maçının ardından çok önemli bir Kayseri Erciyes deplasmanı var. Bu karşılaşma da kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Çünkü ilk iki sıradaki Vestel Manisa ve Fenerbahçe'den kopmamak adına önümüzdeki bütün maçları kazanmalıyız. Ligde aldığımız 3 mağlubiyete değinmem gerekirse; Trabzonspor mücadelesi dışında 1'er farkla yenildiğimiz Vestel Manisa ve Galatasaray maçlarında ortada bir oyun vardı. Bu iki karşılaşmayı da lehimize çevirecek pozisyonları yakalamamıza rağmen şanssızdık. Kayseri Erciyes maçından sonra lige verilecek arada sezon başı itibariyle yeni yapılandırdığımız bu ekibimizle daha çok birlikte çalışma fırsatı bulup, sakatlarımızın da iyileşmesiyle daha iyi bir duruma geleceğiz.

"RİCARDİNHO VE DELGADO BENİM TRANSFER LİSTEMDEYDİLER"

Fransız teknik adam, Ricardinho ve Delgado'nun bir arada oynayıp - oynamayacağı yönündeki tartışmalarla ilgili olarak ise, şunları söyledi:"Şunu açıkça söylemeliyim ki, bu oyuncuların ikisi de sezon başı transfer listemdeydiler. Şu anda da zaten kurduğumuz takımın bünyesindeler. Bu iki oyuncunun transferi, Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz ile hem fikir olarak gerçekleştirilmiştir. Benim bu soruya, "Güzel bir soru" diyerek gülmemin nedeni de, bu sorunun bana sıkça sorulması ve bu olayın bir sorunmuş gibi gösterilmesinden kaynaklanmaktadır. Birçok kulvarda mücadele ettiğimizi biraz önce de söyledim. Bunun için de alternatifli bir kadro oluşturduk. Tüm oyuncularım gibi adı geçen her iki oyuncumu da Takımımız'ın ihtiyacı olduğu şekilde bazen birini, bazen de her ikisini oynatarak faydalanacağım. Önemli olan takımda kimin forma giydiği değil, önemli olan Beşiktaş'ın kazanmasıdır. Bunun böyle bilinmesi gerekir."
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline