Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2006, 11:34   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Didin finale inanıyor !..

Siyah-beyazlılar, 8'li finallere kalabilmek için (A) Grubu'nda Fenerbahçe Ülker, TOFAŞ ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

Gruplarında ilk 2 sırayı alan takımların finallere katılmaya hak kazanacağı Tadım Türkiye Kupası'nda Beşiktaş Cola Turka, grubunda ilk sınavını 28 Eylül Perşembe günü TOFAŞ karşısında verecek. Konya'daki maçlarını 100. Yıl Spor Salonu'nda oynayacak olan siyah-beyazlılar, 29 Eylül Cuma günü Mersin Büyükşehir Belediyesi ve son maçını da 30 Eylül Cumartesi günü Fenerbahçe Ülker ile yapacak. Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesine grup maçlarıyla ilgili açıklamalar yapan antrenör Murat Didin, sakat oyuncularının düzelmeye başlamasının kendisini sevindirdiğini belirterek, hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyledi.

Zor bir grupta mücadele edeceklerini belirten Didin, şunları kaydetti: ''Sezonun hazırlık bölümünü sakat geçiren Barış Özcan, Reese ve Barış Güney, Konya'daki maçlarda görev yapabilecekler. Bu önemli isimlerin tamamen düzelmeleri sevindirici. Gün geçtikçe daha iyi form yakalıyoruz. Grup maçlarında istediğimiz sonuçları alarak adımızı final grubuna yazdıracağımıza inanıyorum.''

ajansspor.com
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla