Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2006, 00:28   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Cola Turka:65 Tofaş:61

Erkek Basketbol Takımımız Tadım Türkiye Kupası A Grubu'ndaki ilk maçında TOFAŞ'ı 65-61 yendi.

Click the image to open in full size.

Ekibimiz karşılaşmaya Aubrey Reese, Erkan Veyseloğlu, Jamel Thomas, Levent Bilgin ve Djuro Ostojic ilk beşiyle başladı. Ekibimiz Aubrey Reese’nin bulduğu sayılarla ilk 4 dakikalık bölümü 5-2 önde geçti. İlk periy**** son 1 dakikası içine girilirken Tofaş 10-10 beraberliği yakalasa da Ekibimiz bu periyottan 15-12 galip ayrılmayı başardı.
İkinci periyod karşılıklı sayılarla başladı. Ekibimiz mücadelenin 14. dakikası geçilirken Jamel Thomas ile bulduğu üst üste basketlerle farkı 9 sayıya kadar çıkardı. (27-18) Bu dakikadan sonra Takımımız'ın savunmada verdiği açıkları iyi değerlendiren Tofaş, 18. dakikada farkı 2 sayıya kadar indirmeyi başarsa da Ekibimiz soyunma odasına 34-33 galip gitti.
Üçüncü çeyreğe hızlı başlayan Tofaş, 24. dakikada Siyah Beyazlılarımız karşısında 8 sayılık farkı yakaladı.(37-45) Bu bölümde Ekibimiz, savunmada ve hücumda istediği oyunu kuramazken, Tofaş periyodu 42-51 önde tamamladı.
Son periyoda iyi başlayan Siyah Beyazlılarımız, 33. dakikaya girilirken Jamel Thomas’ın iyi değerlendirdiği teknik faul ve ardından bulduğu sayılarla farkı 5 sayıya kadar indirdi. (46-51) Ardından oyuna iyice hız kazandıran Takımımız, Erkan Veyseloğlu’nun ardarda bulduğu basketlerle son 5 dakikaya girilirken durumu eşitledi. (52-52)
Hızlı hücumlarını devam ettiren Takımımız, Aubrey Reese’nin faul atışı ile eşitliği bozdu ve kaptan Barış Özcan’ın bulduğu sayılarla da farkı 4 sayıya kadar çıkardı. Takımımız, son dakikanın içerisine girilirken Djuro Ostojic, Aubrey Reese ve Barış Özcan ile bulduğu sayılarla salondan 65-61 galip ayrıldı.
Ekibimiz grubundaki ikinci maçında yarın 19.15'te Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.


BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla