Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2006, 18:26   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sergen ve Tümer hazır

Beşiktaş'ta G.Saray maçı öncesi forma rekabeti yaşanıyor. Bir hafta öncesine kadar sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Teknik Direktör Jean Tigana, sakatların iyileşmesiyle rahat bir nefes aldı.
Click the image to open in full size.

Kaptan Tayfur ve Ahmet Dursun haricinde sakat oyuncu bulunmayan Siyah-Beyazlı takımda iki cezalı isim var. Sivasspor maçında kırmızı kart gören Ailton ve Koray, G.Saray derbisinde oynayamayacak.

Siyah-Beyazlı takımda Sergen ve Tümer ikilisinden hangisinin forma giyeceği ise merak konusu. Sakatlığı geçen ve takımla birlikte antrenmanlara başlayan Tümer, gösterdiği performansla hazır olduğunun sinyallerini verdi. Zenit maçında ortaya koyduğu futbolla Tigana'nın beğenisini kazanan Sergen de bu maçta forma giymeyi bekliyor.

Siyah-Beyazlı takımın iki yıldızı da forma için çekişirken, Fransız çalıştırıcının ikisini birden sahaya sürme ihtimali de bulunuyor. Fransız çalıştırıcının, daha önce Sivasspor, Zenit ve Manisa karşısında sahaya sürdüğü kadroyu çok fazla değiştirmeyi düşünmediği öğrenildi. Tigana bazı oyuncularla özel olarak ilgilenerek kadrosunu şekillendirdiğini de gösterdi. İbrahim Toraman, İbrahim Akın, İbrahim Üzülmez, Çağdaş, Ali Tandoğan, Ahmed Hassan, Adem ve Mustafa Doğan'a özel çalışmalar yaptıran Fransız çalıştırıcı, bu kadroyu derbiye hazırlıyor. Kalede Cordoba'nın oynaması kesin gibi görünürken, geriye kalan iki kişilik kontenjan için talipli çok. Sergen, Tümer, Kleberson ve Okan formaya yakın isimler olarak dikkat çekiyor.

Bu arada Tahkim Kurulu, 26 Kasım'daki Sivasspor maçında rakibine yönelik eylemi nedeniyle 3 maç ceza alan Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ailton'un itirazını değerlendirdi ve cezayı 2'ye indirdi. Aynı maçta kırmızı kart gören ve 2 maçla cezalandırılan Beşiktaşlı Koray Avcı'nın cezası ise onandı.
xarizma Ofline