Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2006, 03:18   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Ronaldinho, Milan iddialarını yanıtladı

Click the image to open in full size.


İspanya'da son dönemlerin en fazla tartışılan isimlerinden biri olan Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, hakkındaki iddiaları yanıtladı... Click the image to open in full size.
Son haftalardaki kötü oyunuyla eleştirilerin hedefi haline gelen ve İtalya Ligi Serie A'nın güçlü takımlarından AC Milan'a transfer olacağı iddia edilen Brezilyalı yıldız Ronaldinho, İspanyol basınına yaptığı açıklamayla hakkındaki iddialara açıklık getirdi.

Ronaldinho, AC Milan'dan transfer teklifi aldığı iddialarını kesin bir dille yalanlarken, Barcelona'da mutlu olduğunu ifade etti. Brezilyalı yıldız açıklamasında, "Milan'dan bir teklif almadım. Barcelona'da kendimi evimde gibi hissediyorum. Burası harika. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Ama insanların beni istediklerini duymak gurur verici" dedi.

Ronaldinho, Barcelona Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın kendisiyle ilgili olarak, "Ronaldinho'nun zamana ihtiyacı var. Sonuçta o bir makine değil" yaptığı savunmaya da değinerek, "Evet ben bir makine değilim. Hiç kimse makine değildir. Endişelenmiyorum. Kendimi mutlu hissediyorum ve takımıma faydalı olmaya çalışıyorum" diye konuştu.
kaynak internetspor.com "Sporun Doğru Adresi" // FUTBOL //
  Alıntı ile Cevapla