Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2006, 03:25   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Rehagel'e Kim Karışabilir ??

Yunanistan Milli Takımı'nın Alman Teknik Direktörü Otto Rehagel, milli takıma kimi çağırıp çağırmayacağı konusunda kimsenin kendisini etkileyemeyeceğini söyledi...

Rehagel, bir basın toplantısı düzenleyerek, Yunan basınında özellikle son haftalarda yer alan, ''Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Norveç ile yapılacak maçta takıma çağrılmayı kimin hak edip etmediği, Alman çalıştırıcının yardımcısının etkisi altında kaldığı, aldığı bir takım kararların ise kusurlu olduğu'' yönündeki eleştirilere yanıt verdi.

Alman teknik adam, ''Milli takıma kimi çağıracağıma kendim karar veririm, bu konudaki tek yetkili benim. Göreve geldiğimden bu yana gazetelerde yer alan haberlerle, kadroma benim söylemediğim, açıklık getirmediğim isimler yerleştirilmeye çalışılıyor. Artık seviyesiz dedikoduları haber diye yazmaktan vazgeçin. Takımın moralini kötü etkiliyorsunuz'' diye konuştu.

Rehagel, ''Yardımcım Yannis Topalidis'in aldığım kararları etkilediğinden söz ediliyor. Beni etkileyen, sözünü dinlediğim tek kişi eşimdir'' ifadesini kullandı.

Bu arada, Rehagel'in açıklamalarını değerlendiren Yunan basını, Alman çalıştırıcının, sadece ailevi konularda eşinin etkisi altında kalması gerektiği ve bunun takımla alakalı olmamasının umut edildiği yorumunda bulundu.
kaynak ¤ Maraton | iddaa ¤ » REHAGEL'E KİM KARIŞABİLİR?
  Alıntı ile Cevapla