Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2006, 15:37   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dirk Kuyt sakatlandı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Hollandalı golcü Dirk Kuyt, sakatlığı nedeniyle, takımının en az iki maçında forma giyemeyecek. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da bulunduğu C Grubu'nda yer alan Liverpool'da, Hollanda Milli Takımı'nda sakatlanan Dirk Kuyt'ın sakatlığı sıkıntıya sebep oldu. Ayak bileğinden sakatlandığı belirtilen Dirk Kuyt'ın yapılan kontrollerinin ardından durumunun ciddi olmadığı, ancak en az iki maçta takımının formasını giyemeyeceği ifade edildi.
Hollandalı yıldız futbolcu, Liverpool'un Cumartesi günü Blackburn Rovers'la kendi evinde oynayacağı lig maçında ve önümüzdeki hafta Çarşamba günü Fransız Bordeaux'yla deplasmanda yapılacak olan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında oynayamayacak. Kuyt'ın 22 Ekim'de Old Trafford'da oynanacak olan Manchester United maçında ise, takımındaki yerini alması bekleniyor.
Bu arada, Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez ise Hollanda Milli Takım yetkililerine bir çağrıda bulunarak, Kuyt'ın yarın oynanacak olan Hollanda-Arnavutluk karşılaşmasında riske edilmemesi gerektiğini ifade etti.

10.10.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline   Alıntı ile Cevapla