Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2006, 11:35   #1
OnuR
 
OnuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
OGO artık cep telefonu

Mobil iletişimde özellikle gençlerin sevgilisi haline gelen OGO, şimdi de ses özelliğiyle karşınızda. Artık OGO’yla telefonda konuşabilir, ayrıca MSN’e bağlanabilir, kısa mesaj gönderip alabilir, e-postalarınıza bakabilir, haberlere ulaşabilir ve oyun oynayabilirsiniz.


Click the image to open in full size.


Doğan Online (DOL) tarafından Türkiye’ye getirilen mobil iletişim cihazı OGO, bugüne dek MSN Messenger, e-posta ve kısa mesaj (SMS) özellikleriyle öne çıktı. Fakat şimdi OGO eskisinden de marifetli. Bütün bu özelliklere ek olarak OGO ile artık GSM şebekesi üzerinden telefon görüşmeleri de yapılabiliyor. Tek yapmanız gereken, çok avantajlı koşullarla bir OGO almak.


OGO, pek çok satış noktasında kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Üstelik OGO’nun ses hizmetinden de faydalanmak isteyenlere Bluetooth kulaklık da hediye olarak veriliyor. OGO alanlar, şu avantajları elde ediyor:

- Mobil telefon özelliği (GSM)
- Bluetooth kulaklık
- Bedava 100 SMS
- 1 ay bedava OGO bilgi, haber, spor, finans, sinema, eğlence, astroloji servisleri
- Sınırsız MSN
- Sınırsız e-posta
- 100 MB kapasiteli ve POP3 destekli e-posta adresi
- OGO Blocks oyunu

OGO nedir?

OGO, mobil ortamda ses, MSN Messenger, e-posta ve kısa mesaj (SMS) hizmetleri sunan küçük bir dev. Mobil gelişmeleri OGO ile ceplerinde taşıyan gençler, en uygun fiyata etkileşimli sohbetler gerçekleştiriyorlar.

OGO ayrıca OGO Haber, OGO Oyun ve MSN Hotmail desteği hizmetlerini de veriyor. OGO bilgi servisleri sayesinde kullanıcılar son dakika gelişmeleri, haber, spor, finans, sinema, eğlence ve astroloji içeriklerine mobil ortamda ve ekonomik fiyatlarla ulaşabiliyorlar. OGO’cular için bir de oyun var: OGO Blocks… OGO kullanıcıları, boş zamanlarında, yolda, otobüste, her yerde ve her zaman OGO Blocks oyunu ile hoş vakit geçirebiliyorlar. Renkli ekranı, güçlü titreşim özelliği, rahat klavyesiyle OGO dünyayı cebinize taşıyor.
__________________




Besiktas JK






.
OnuR Ofline   Alıntı ile Cevapla