Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2006, 23:34   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana: "Daha fazlasını hak ettik"

Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana, siyah beyazlı ekibin maçı daha fazla güzelleştiren taraf olduğunu belirtti.
Tigana ayrıca hakemin kart hataları yaptığını ve gelecek sezon Beşiktaş'da kalıp kalmayacağına bu hafta içi karar vererek yönetime söyleyeceğini belirtti.
Jean Tigana:
"Çok güzel bir maç oldu. Yüksek tempoda oynandı ve çok pozisyon oldu. Ben bu akşam biraz daha fazlasını hak ettiğimizi düşünüyorum."

"Bizim ekip oyunu daha fazla güzelleştirdi. Duran topları daha iyi değerlendirebilseydik bu maçı kazanabilirdik."

"Yan toplardan gol yememek için çalıştık ve bu sabah tekrar ettik. Ama rakibin boy üstünlüğünün yanı sıra ortalarında da kalite var."

"Hakem için bir şey söylemek istiyorum ev sahibine daha tolerasnlıydı. Ben hakemin kararlarına itiraz etmiyorum ama kartlar açısından haksız ve hatalıydı."

"Sergen ve Tümer kollektif futbolda çok güzel oynar. Orta sahada biraz daha fazla silahımız olsa daha iyi olur. Bu güzel kompozisyonu sahaya çok uzun süre istediğimiz gibi süremedik."

"Bu hafta kararımı, gelecek sezon kalıp kalmayacağımı, yönetime bildireceğim. Kulübü daha fazla bekletmemek lazım ve cevabımı bir an önce vereceğim. Ama bu kararım ayrılmak olursa, herhangi başka bir kulübe de gitmeyeceğim yani çalışmama kararı alacağım."

"Benim hedefim her iki takımı da yenmek, o yüzden onların şansı hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Gelecek sene de Beşiktaş'da olursam amacım onların önünde yer almak olacak."

"Daha öncede söyledim, sezon başında takımın başında olsaydım Fenerbahçce ve Galatasaray'ın önünde yer alırmıydık sorusunun cevabı yok "eğer" lere bakmamıza gerek yok."
xarizma Ofline