Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2006, 15:27   #12
R€D-D€V!L-1903
junior-1903
 
R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
yılın futbolcu adayları

'Yılın Futbolcusu' adayları bellirlendi

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) her yıl verdiği 'FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu Ödülü' için, 30 kişilik aday liste belirlendi.

FIFA, bu yılın dünyada yılın futbolcusu adaylarını açıkladı. 30 kişilik listede, 2006 Dünya Kupası final karşılaşmasında mücadele eden İtalya ve Fransa'dan 5'er futbolcunun bulunması dikkat
Click the image to open in full size.
çekti.

Liste, Zürih'te 18 Aralık'ta yapılacak oylama öncesine kısaltılacak. Geçtiğimiz yıl FIFA tarafından bu ödüle layık görülen Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, bu yıl da aday gösterilirken, listede vatandaşları Kaka ve Adriano'da bu ödül içim mücadele edecekler.

2006 Dünya Kupası'nı müzesine götüren İtalya'dan Gianluigi Buffon, Fabio Cannavaro, Gennaro Gattuso, Alessandro Nesta ve Andrea Pirlo listede yer alan isimler olurken, finalde İtalya'ya kaybeden Fransa'dan ise, Galatasaray'dan olaylı bir şekilde Fransız Marsilya Takımı'na transfer olan Franck Ribery de dahil olmak üzere Thierry Henry, Lilian Thuram, Patrick Vieira ve Zinedine Zidane aday gösterildi. Zinedine Zidane, 1998, 2000 ve 2003 yıllarında FIFA tarafından yılın futbolcusu seçilmişti.

FIFA'nın ödüle aday gösterdiği 30 kişilik listede yer alan futbolcular ise şöyle:
"Adriano (Brezilya), Michael Ballack (Almanya), Gianluigi Buffon (İtalya), Fabio Cannavaro (İtalya), Cristiano Ronaldo (Portekiz), Peter Cech (Çek Cumhuriyeti), Deco (Portekiz), Didier Drogba (Fildişi Sahilleri), Mickael Essien (Gana), Samuel Eto'o (Kamerun), Luis Figo (Portekiz), Gennaro Gattuso (İtalya), Steven Gerrard (İngiltere), Thierry Henry (Fransa), Kaka (Brezilya), Miroslav Klose (Almanya), Philipp Lahm (Almanya), Frank Lampard (İngiltere), Jens Lehmann (Almanya), Alessandro Nesta (İtalya), Andrea Pirlo (İtalya), Franck Ribery (Fransa), Juan Roman Riquelme (Arjantin), Ronaldinho (Breziya), Wayne Rooney (İngiltere), Thomas Rosicky (Çek Cumhuriyeti), Andriy Shevchenko (Ukrayna), Lilian Thuram (Fransa), Patrick Vieira (Fransa), Zinedine Zidane (Fransa)."


ya ronaldinho yada zidane seçilirrr
__________________
gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik....
R€D-D€V!L-1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla