Konu: İkizler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2006, 17:20   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow İkizler

Burcun Özellikleri

İkizler, Zodyak'taki üçüncü burç tur. Antik zamanlarda sizi Tanrıla rın arabası olarak nitelendiriyorlar dı; siz yaz başlangıcının en güzel haberlerini getirirsiniz. Güneş bu burca, gıpta edilecek derecede zekâ vermiştir. Size özel düşünülürse, İkizler civa gibi yerin de duramaz. Hava grubunun özelliklerini taşıyan değişken ve tahmin edilemeyen, sebatsız bir karakteri vardır. Güneşin verdiği, negatif etki yaratmayan kararlı bir zekâ sizi eş sizlik, canlılık ve sağlam bir karaktere götürür. Bir İkizler çocuğunu yetiştirmek aile için çok zordur, çünkü onu ideal bir şekilde geliştirmek için sınırsız bir özgürlük vermek gerekir. Bel ki bu, onun doymak bilmez istekleri ni karşılayabilir. Ama yine de bunlara değer. lkizler, karşısındakini ikna etmeyi becerir ve her şeyi formüle etmeyi bilir.


İş Hayatı

Zengin ve açık fikirli bir yapıyla bağlantılı olan uyanık ve pratik zekânız, size kendinizi kanıtlamanız için yeterli özgürlüğü veren her işte başarılı olmanızı sağlar. Özellikle gazetecilikte, radyo, TV ve kamu işlerinde, basın sözcülüğü, politik danışmanlık ve uluslararası organizasyonlarda başarılı olursunuz. Severek gezdiğiniz ve sanatla ilgilendiğiniz için turizm sizin için ilginç bir alan olabilir. Önemli olan işin rutin ve stres yüklü olmamasıdır. Bu burçta doğan insanlar genelde moderndirler ve mühendislik, uçak yapımı, elektronik, bilgisayar dünyası gibi teknik konularda yeteneklidirler. Siz orijinal tekliflere ve yeniliklere açıksınız, fikir zenginliğiniz bu konuda size yardım eder. Sanat ta ellerinizle, zekânızı bir araya getirmeyi bilirsiniz.

Uygun Meslekler

1- İlişki yoğun ve bilgi değişimine bağlı olan meslekler:
  • Gazetecilik, muhabirlik, radyo sunuculuğu, TV müdürlüğü
  • Bir tatil kulübünde animatörlük, aktörlük
  • Temsilcilik, reklamcılık, pazarla ma
2- Entelektüel meslekler:
  • Yazarlık, redaktörlük, edebiyat eleştirmenliği, çevirmenlik, basın sözcülüğü, diplomatlık
  • Kitapçılık, yayımcılık
3- Hayal gücü gerektiren meslekler:
  • Komedyenlik, kantoculuk
  • Akrobatlık, hokkabazlık, sihirbazlık, palyaçoluk
4- Sanatla ilgili meslekler:
  • Heykeltraş, gravür, ressam
5- Teknik uzmanlık gerektiren meslekler :
  • Bilgisayar uzmanlığı, çeşitli alanlarda mühendislik
Burcun Ünlüleri

Adile Naşit, Bülent Ecevit, Tansu Çiller, Çetin Altan, Nilüfer, George Bush, J.Paul Sartre, Marilyn Monroe, Clint Eastwood, Tcıny Curtis, Che Guevera, John F. Kennedy, John Wayne, Thomas Mann, Erdal İnönü, Ersin Koç.
Burcun Ünlüleri

Adile Naşit, Bülent Ecevit, Tansu Çiller, Çetin Altan, Nilüfer, George Bush, J.Paul Sartre, Marilyn Monroe, Clint Eastwood, Tcıny Curtis, Che Guevera, John F. Kennedy, John Wayne, Thomas Mann, Erdal İnönü, Ersin Koç.
Burcun Ünlüleri

__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla