Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2006, 20:26   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zidane futbol yorumcusu oldu

Fransa Milli Takımı'nın eski futbolcusu Zinedine Zidane, bundan böyle bir televizyon kanalında futbol yorumlayacak. Dünya kupası finallerinin ardından yeşil sahalara veda eden ünlü futbolcu, Fransa'nın ''Canal +'' televizyonunda yayınlanan spor programında futbol yorumlamak için uzun süreli bir sözleşme imzaladı. Zidane, ''Canal +''ya verdiği röportajda, artık futbola dönmeyeceğini belirterek, ''Futbolu hiç aramıyorum. Ara sıra tenis oynuyorum. Futbola dönmem artık. Belki ileride bir kulüp satın alabilirim'' dedi.
Yeşil sahalara dönmeye hiç ihtiyaç duymadığını ifade eden Zidane, şöyle konuştu:
''Ancak ileride bir çok profesyonel sporcu gibi özlem duyabilirim. Futbola dönmeyi düşünmüyorum ama belki amatör lisansım için yeniden başvurabilirim. Kardeşim amatör ligde bir kulübün başkanı. Veteran takımı da vardı ama onu kapattı. Bu takımı yeniden kurması için girişimde bulunacağım. Belki ara sıra arkadaşlarla biraraya gelip futbol oynayabilirim.
Antrenörlük düşünmüyorum ama 10 sene sonra Michael Jordan gibi bir kulüp satın alabilirim. Şu an (Canal +) ile uzun süreli bir sözleşme imzaladım. Biraz tecrübesizim bu konuda. Çok ve çabuk konuşan biri değilim ama Christophe Dugarry'yi örnek alarak, ben de onun gibi iyi bir tv yorumcusu olmayı düşünüyorum. Kendisi Dünya Kupasında çok iyi yorumlar yaptı. Onu örnek almaya hazırım.''

-''MATERAZZI OLAYINA GÜLÜP GEÇMEMİZ GEREKİYOR''-
Zinedine Zindane, Dünya Kupası final maçında İtalyan oyuncu Materazzi'ye kafa atmasıyla ilgili olarak da, ''Bu güzel bir olay değildi, ama sonunda komik bir olaya dönüştürüldü. Konuyla ilgili yapılan şarkı (Coup de boule) çok komikti. Bu şarkıyla bu olaya gülüp geçmemiz gerekiyor'' diye konuştu.
Materazzi'nin olayla ilgili kitap yazdığını ve kendisine de bir tane göndereceğini öğrendiğini kaydeden Zidane, ''Gönderse bile okumayacağım'' dedi.

20.10.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : AA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline   Alıntı ile Cevapla