Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2006, 00:27   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Smile Erkeklere Özel Bakım Kremi

Click the image to open in full size.






Kadın cildinden ortalama %22 daha kalın olan, daha fazla kalojen ve nem bulunduran erkek cildinde, yaşlanma belirtileri daha geç ortaya çıkmaktadır. Fakat bu süreç başladığında deri hızla incelmeye başlar, alın, yanak ve göz çevresindeki kırışık ve çizgiler derinleşir, fazlalaşır ve sarkan dokular yüz hatlarının daha belirsiz olmasına sebep olur.

Erkeklerde cilt sıkılığı, 50'li yaş civarında %20'den fazla bir oranda azalmaya başlar.

BIOTHERM AGE REFIRM
Sıkılaştırıcı ve kırışıklıklara karşı bakım kremi Age Refirm, cildin sıkılığını arttırarak güçlendirip, kırışıklıklarla etkin biçimde savaşıyor.

Age Refirm'in 3'lü saldırı stratejisi:
1: Anında pürüzsüzleştirme ! Tensor polymer, cildi kaplayarak çizgilerin görünümünü farkedilir bir şekilde azaltır. Formülündekş mineral silika solüsyonu ile ışığı ciltten yansıtarak pürüzsüz görünmesini sağlar.

2: Uzun Süreli Sıkılaştırma ! Biyolojik bir etki, cildin doğal sıkılaştırma mekanizmasını tetikler. Cildin doğal yapısını güçlendirmek, kırışıklıkların derinliğini azaltmada ve yüzeyin görünümünde önemli faydalar sağlar.


3: Koruma ! UV filtresiyle, erken yaşlanmaya sebep olan UVA ve UVB ışınlarını süzer. Aktif nemlendirme ajanları cilt kalitesini arttırır.
NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla