Konu: İkizler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2006, 02:53   #21
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Kariyer Analizi..!!!

Hava grubunun ilk burcu: Aşırı hareketli, çok yönlü, becerikli, zeki,coşkulu, etkileyici, konuşkan, sanata yatkın.

Yönetici yıldızı: Merkür

Etkisi altındaki ülkeler: ABD, Galler

Etkisi altındaki şehirler: Londra, Plymouth, Melbourne, San Francisco

KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ: İkizler burcunun yönetici yıldızı Merkür, iletişim ve hız yıldızı olduğu için İkizler'in çoğunda bu iki nitelik vardır. Hepsinde, iletişime yatkınlık, güzel konuşma yeteneği, hızlı ve dinamik bir zihin, hem zihinsel hem de bedensel hareketlilik biçiminde ortaya çıkar.

İkizler insanının bilgiye karşı doymaz bir açlığı vardır ve merakını tatmin etmek amacıyla, birçok işe girer veya çeşitli düşünce alanlarına dalar. Bir bukalemun gibi çevresiyle kolayca kaynaşabilir, her koşula uyum sağlayabilir. İkizler burcu insanları seyahat ederken, yaşam biçimlerine ve yeni lisanlara hiç çaba göstermeden adapte olabilirler. Bu burçtan olanlar da ikinci evliliğe oldukça sık rastlanır.

İKİZLER VE MESLEĞİ: İkizler sahip olduğu nitelikleri; gazeteci, haberci, yorumcu, yazar, dilbilimci, ticari gezgin olarak veya seyahat ile iletişimin söz konusu olduğu her alanda, iyi bir biçimde kullanabilir.

İKİZLER PATRON: İkizler işveren, başlangıçta birlikte çalışılması kolay bir insan izlenimi verir. Herkese dostça davranır, şakacı ve rahattır. Yanında çalışanların tümüne büyük bir ilgi gösterir. İş sorunlarını, yalnızca kendisinin anladığı düzensiz bir yoldan halleder.

İKİZLER ÇALIŞAN: Kendini işine vermiş bir ikizler, bir günde iş arkadaşlarının bir haftada yaptığı kadar iş çıkarabilir. İkizler'in en tuhaf yanı, genellikle istekli, enerji dolu ve motive olduğu halde, baskı yapıldığı anda bu üç niteliğini de kaybetmesidir. İkizler'in sürekli olarak zihinsel uyarıya ihtiyacı vardır.

ORTAK GİRİŞİMLER

İKİZLER - KOÇ ORTAKLIĞI:
Bu ikisi iş ortağı oldukları zaman günlük yaşam, olaylarla dolu olmanın ötesinde bir hareketlilik kazanır. Tipik bir Koç, dinamik, girişimci ve doğuştan organizatördür. Zayıf tarafı kendini beğenmişliğe meyli, her şeyde birinci olma tutkusudur. Genellikle araba yarışlarına, jimnastik ve kadınlara ilgi duyar. Ortaklık faydalıdır.

İKİZLER - BOĞA ORTAKLIĞI:
Tipik bir Boğa, güvenilir, sanatçı eğilimleri olan, sorumluluk duygusu taşıyan ve kararlı bir insandır. Zayıf tarafı, fazla esnek olmaması, değişiklikten hoşlanmasıdır. İlgi alanı; sanat, ailesi, çok fazla hareket gerektirmeyen ve açık havada uygulanan bazı hobilerdir. Ortaklık denemeye değer.

İKİZLER - İKİZLER ORTAKLIĞI:
Aslında her iki taraf da yaratıcı ve zeki olmasına rağmen herhangi bir projeyi tamamlama konusunda zorlanır. İki ikizler iki kaos demektir. İkizler'in daha pratik bir kişilikle ortak olmaları gerekir. Tipik ikizler, çok yönlü, becerikli ve etkileyicidir. Zayıf tarafı, aşırı hareketliliği ve tatminsizliğidir. İlgi alanı bir hafta sanatsa, ertesi hafta başka bir şey hayal gücünü ele geçirir. Ortaklık denemeye değer.

İKİZLER - YENGEÇ ORTAKLIĞI:
Bu iki kişinin birlikteliği hiç bir şekilde uzun sürmez. Tipik bir Yengeç, duygusal, tutarlı ve değişkendir. Zayıf tarafı, aşırı duyarlı ve kuruntulu, hastalık hastası olmasıdır. İlgi alanı antikalar, romantik tarih ve ailesidir. Ortaklık denemeye değer.

İKİZLER - ASLAN ORTAKLIĞI:
Aralarında can sıkıcı ve sinir bozucu sürtüşmeler olsa bile, bunlar dramatik tartışmalara yol açmayacağı için İkizler - Aslan ortaklığı, kişiliklerinin başarılı bir karışımıdır. Aslan gururlu, cömert ve karşısındakine güvenen bir kişidir. Zayıf tarafı, karşısındaki insanın doğasını iyi değerlendirememesi ve azametli hayalleridir. Yaşamdaki bütün iyi şeyler ilgi alanına girer. Cinselliğe fazlasıyla düşkün bir insan olduğu için çok karmaşık bir özel yaşamı vardır. Ortaklık faydalıdır.

İKİZLER - BAŞAK ORTAKLIĞI:
Bu ortaklık ya tam bir başarı ya da tam bir felaket olur. Tipik bir Başak, zeki, çalışkan ve ayrım yapan biridir. Zayıf tarafı, önemsiz şeyler üzerinde durması, kendi kurallarını ya da davranışlarını başkalarına empoze etmesidir. İlgi duyduğu şeyler, sağlık, egzersiz ve açık hava çalışmalarıdır. Ortaklık risklidir.

İKİZLER - TERAZİ ORTAKLIĞI:
Bu iki karakter bir ortaklık kurarlarsa işlerinin sanat ya da edebiyatla ilgili olması kesin gibidir ve başarıya ulaşmaları da zor olmaz. Terazi; açıkgöz, doğru, haktanır ve sempatik biridir. Zayıf tarafı, yanlış insanlara fazla sevgi göstermeye meyilli olması ve karar vermekte zorluk çekmesidir. İlgi alanına giren şeyler, kadınlar, moda ve eğlencedir. Ortaklık faydalıdır.

İKİZLER - AKREP ORTAKLIĞI:
Bu iki burcun herhangi bir şekilde bir araya gelmesini düşünmek bile zordur. Kişisel olarak pek fazla karşılaşmadan iş yapmaları olası ise ortaklıkları sürebilir. Ancak her gün yüz yüze gelmek her iki tarafı da çok zorlar. Tipik Akrep, anlama yeteneği yüksek, çekici ve hırslıdır. Zayıf tarafı, aşırı kıskançlığı ve esnek olmayan zihinsel yapısıdır. Cinselliğe düşkün olduğu için tüm ilgisi kadınlar üzerinde toplanmıştır. Su sporlarından da hoşlanabilir. Ortaklık zararlıdır.

İKİZLER - YAY ORTAKLIĞI:
Her ne kadar ayağı daha fazla yere basan üçüncü bir kişinin varlığı gerekliyse de bu ortaklık oldukça başarılı olabilir. Tipik bir Yay özgürlüğünü seven, düşünmeden tepki veren, enerjik biridir. Zayıf tarafı, kumara yatkınlık ( bu yalnızca yaşamla olabilir ) ve rutine karşı antipati duymasıdır. Spor, kadınlar ve öyle görünüyor ki insanı şok eden sonsuz miktarda proje ilgi alanına girer. Ortaklık denemeye değer.

İKİZLER - OĞLAK ORTAKLIĞI:
Tipik bir Oğlak'ın hırslı, sabırlı ve diplomat bir kişiliği vardır. Zayıf tarafı, materyalist olma eğilimiyle snopça davranışlarıdır. Tarihe, antikalara ve okumaya ilgi duyar, kural olarak hırsları eğlenceye zaman bırakmaz. Ortaklık denemeye değer.

İKİZLER - KOVA ORTAKLIĞI:
Bu kişiliklerin karışımı iyi sonuç verir ve gayet iyi yürüyen bir ortaklık ortaya çıkar. Zayıf tarafı, inatçı ve fazla tarafsız olmasıdır. Kendisini geliştirmek, ilerlemenin her biçimi ve insanlar ilgi alanına girer. Ortaklık faydalıdır.

İKİZLER - BALIK ORTAKLIĞI:
Bu ortaklığın çok karmaşık olma tehlikesi vardır. Tipik bir Balık, değişken, hayal gücü güçlü ve romantik biridir. Zayıf tarafı, kararsızlığı ve yaşamdan kaçıp hayallere sığınmasıdır. Müzik, şiir ve genel olarak bütün sanatlar ilgi alanına girer, kadınlar söz konusu olduğunda tedavi edilemez bir romantiktir. Ortaklık risklidir.
  Alıntı ile Cevapla