Konu: Koç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2006, 03:36   #15
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Para Analizi..!!!

Koçlar azimleri sayesinde istediklerini yapabilir ve istedikleri ünü kazanabilirler. Fakat bu zengin olmakiçin bir çaba değildir.

Koçlar para konusundaki amaçlarına ulaşma konusunda bütün tehlikeleri göze alabilirler ve başarmayı çok severler. Hareket ve macera neye malolursa olsun onlar için terkedilemezler arasındadır.

Koçlar nasıl zengin olunabileceğini düşünmek için çok fazla zaman harcamazlar.Önemli olan şey yaşadıkları maceradır sonucu değil. Para çoğu zaman onlariçin istediklerini elde etmek için gerek duydukları bir şeydir. Eğlenebildikleri sürece para önemlidir onlar için. Koçlarda ikizler gibi esnek ve özgür olabildikleri işlerde başarılı olabilirler.

Tam bir alışveriş hastası olan koçlar pazarlamacıların en sevdiği insanlardır. Ay sonunda hesapları tutturamamaları da bunun bir sonucudur iste. Zor günler için tasarruf yapabilecek kapasitede olsalarda bunu bir türlü beceremezler.

Koçlara verdiğiniz boruc geri almanız uzun zaman alabilir. Fakat ellerinde biraz paraları varsa onu size borç vermek onlar için büyük bir zevk verir.
  Alıntı ile Cevapla