Konu: Koç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2006, 03:39   #18
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Kariyer Analizi..!!!

Ateş grubunun ilk burcu: Enerjik, coşkulu, atılgan, olumlu, girişimci, akılcı.

Yönetici yıldızı: Mars

Etkisi altındaki ülkeler:</B> İngiltere, Fransa, Almanya, Polonya

Etkisi altındaki şehirler:</B> Napoli, Floransa, Krokow

KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ:</B> Gerçek bir Koç sevecen, yaşam dolu, atılgan ve serüvenci bir kişiliğe sahiptir.

KOÇ VE MESLEĞİ: Mühendis, politikacı, araştırmacı, sendikacı, makinist veya profesyonel sporcu.

KOÇ PATRONU: Koç burcu patronlarının, hızlı personel hareketi kaçınılmazdır. En önemli kural, hatalarının ve zayıflıklarının göz önüne serilmesinden asla hoşnut olmayacağını unutmamaktır.

KOÇ ÇALIŞANI: Koçlar her ekibe katkı sağlayabilecek değerli elemanlardır. Ona uygun şirket yoğun aktiviteli, ileriye dönük, gelişime açık olmalıdır. Eğer bir Koç kendini daha dikkatli, daha düşünerek davranacak şekilde eğitebilirse, başarıya ulaşacaktır.

ORTAK GİRİŞİMLER

KOÇ - KOÇ ORTAKLIĞI:
İki Koçun bir araya gelmesi kafalarının toslaşmasıyla sonuçlanır. Eğer kendi burcundan biri ile iş yapmak istiyorsa Koç öncelikle kendi zayıf yönlerini göz önünde bulundurmalıdır. Gerçek bir Koç enerjik, olumlu ve ileri görüşlüdür. Zayıf yönü ise önce ben tavrıdır. Ortaklık risklidir.

KOÇ - BOĞA ORTAKLIĞI:
Eğer Koç, Boğa ortağının kişisel özelliklerini göz önünde bulundurursa onu daha iyi anlayabilir. Tipik bir Boğa pratik, kararlı ve tutucudur. Zayıf yönü inatçılığıdır. Yerinden çok az oynar. İlgisi daha çok evine, konforuna ve özellikle yediğine ve içtiğine yöneliktir. Ortaklık faydalıdır.

KOÇ - İKİZLER ORTAKLIĞI:
İkizler entellektüeldir, güzel konuşur, marifetlidir. Zayıf yönü dikkatini bir noktaya toplayamamasıdır. İlgi alanı geniştir ve derinliğine olmasa da pek çok şeyle ilgilenir. İkizler dedikoduyu sever, kendiyle bile çelişkiye düşer. Düşünceleri kolaylıkla bir konudan bir diğerine atladığından ikisinin de ayakları yere basmayabilir. Ortaklık risklidir.

KOÇ - YENGEÇ ORTAKLIĞI:</B>
Zıt karakterdeki Koç ve Yengeç'in işbirliği oldukça zordur. Eğer bir Koç, Yengeç'le ortaklığa girişecekse Yengeç'in karakterini ön planda tutmalıdır. Karmaşık ve duygulu Yengeç, kızdırıldığında inatçıdır. Zayıf yönleri ise aşırı gelişmiş hayal gücü, merak tutkusu, yemeğe ve içkiye düşkünlüğüdür. İlgi alanı ise ailesine yöneliktir. Su kayağı, yatçılık, gibi su sporlarından hoşlanır. Ortaklık zararlıdır.

KOÇ - ASLAN ORTAKLIĞI:
Her ikisinin de kişilikleri genelde birbirine uyumludur. Aynı uyumu iş dünyasında da sağlayabilirler. Koç tipik bir Aslan'dan çok yararlanacaktır. Aslan dinamiktir, iyi kalplidir ve olumlu bir bakış açısına sahiptir. Zayıf yönü ise fazla gururlu olması ve başkalarına güvensizliğidir. Ortaklık faydalıdır.

KOÇ - BAŞAK ORTAKLIĞI:
Koç ile Başak'ın karşılıklı görüşmeleri oldukça güç geçecektir. Yaşam dolu ve eleştiriyi seven Başak çok çalışkandır. Sağlık ve hijyen konusunda titiz olan Başak özellikle sağlıklı yaşam programlarına ilgi duyar. Zayıf yönü aşırı titizliği ve başkalarına da zorla kabul ettirmeye çalıştığı tutucu ahlak kurallarına sıkı sıkıya bağlılığıdır. Ortaklık risklidir.

KOÇ - TERAZİ ORTAKLIĞI:
Terazi Koç'un zıt kardeşidir. Bu bazı zorluklara neden olsa da ortaklık olanaksız değildir. Koç, Terazi'nin özelliklerini çok iyi bilmek zorundadır. Kısaca bu insan barış ve uyum içinde yaşamayı sever. Çevresine karşı duyarlıdır. Karşıt cinse ilgi duyar ve bunu da artistik bir şekilde belli eder. Zayıf yönü karasız olması ve birlikte olduğu kişilerden çok fazla şey istemesidir .Ortaklık denemeye değer.

KOÇ – AKREP ORTAKLIĞI:
Bu iki kişinin herhangi bir aktivitede bile bir araya gelmesi akıl işi değildir. Koç Akrep'in özelliklerini bilse iyi olur. Akrep sabit fikirlidir, kolay kolay fikirlerinden vazgeçmez. Zayıf yanı her konuda aşırıya kaçmasıdır. Denizcilik aktiviteleri ilgisini çeker fakat esas eğilimi güç gösterisidir. Ortaklık zararlıdır.

KOÇ - YAY ORTAKLIĞI:
Koç ile Yay işbirliği mutlu ve kazançlı bir beraberlik olabilir. Ortak ve birbirini tamamlayan karakter yapıları uyumlu bir ortaklığa yol açacaktır. Tipik bir Yay, ortama kolay uyum sağlar, olayları dürüst ve açık bir şekilde ele alır. Mücadeleyi sever. Zayıf yönü ise vefasız ve pek sempatik olmayan davranışlarıdır. Ortaklık faydalıdır.

KOÇ - OĞLAK ORTAKLIĞI:
Koç'un Oğlak ile ilişkisi ya bunalımlı ya da sürekli mücadele gerektiren bir deneyim olacaktır. Tipik bir Oğlak cin fikirli, çalışkan ve biraz tutucudur. Zayıf yönü ise ani depresyona kapılması ve biraz züppe oluşudur. Daha çok kitap okumak, müzik dinlemek gibi akılcı aktivitelerle ilgilenir. Ortaklık risklidir.

KOÇ - KOVA ORTAKLIĞI:
Ufak tefek olağan çalışmaların dışında bu iki karakterin birleşmesinden yenilmesi güç bir takım oluşabilir. Tipik bir Kova idealist, ileriye dönük ve hümanisttir. Zayıf tarafı ise sabit fikirli olması ve fazla sıcakkanlı olmamasıdır. İlgi alanı insanlık ve geleceğidir. Futbol, yüzme gibi su sporları ve okumayı sever. Ortaklık faydalıdır.

KOÇ - BALIK ORTAKLIĞI:
Koç ile Balık iş düzeyinde olduğu kadar özel ilişkide de başarılı olur. Balık yumuşak, hassas ve aşırı romantik duygulara sahiptir. Zayıf yönü ise kararsız ve melankolik olmasıdır. Hayvanları, çocukları ve içkiyi sever. Sanatsal eğilimleri vardır. Ortaklık faydalıdır.
  Alıntı ile Cevapla