Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2006, 12:34   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Michael Jordan"Memo Süper"

NBA'nın efsane yıldızı Michael Jordan, Milano'da SABAH'a konuştu: "Mehmet Okur inanılmaz bir yetenek. İleride Türkiye'den daha büyük yıldızların geleceğine inanıyorum."

Memo süper

NBA efsanesi, Utah'da oynayan Mehmet Okur için "İnanılmaz bir yetenek. Avrupa'dan gelenler arasında en iyilerden" dedi.

NBA'in efsanevi yıldızı 'Majesteleri' Michael Jordan, Milano'da SABAH'a konuştu. Aslında bu hiç de kolay olmadı. Jordan, Nike firmasının düzenlediği organizasyonda bir basın toplantısı yaptı. Bunun ardından bu 'yaşayan efsane'ye yaklaşmak için bir koruma ordusunu geçmek zorunda kaldık. Ve yanına yaklaşır yaklaşmaz da NBA'da oynayan Türk yıldızları Mehmet Okur ile Hidayet Türkoğlu'nu sorduk. NBA'in gelmiş geçmiş en büyük yıldızı olan Jordan, Mehmet Okur için "İnanılmaz bir yetenek. Avrupa'dan gelen oyuncular arasında en iyilerden biri. Özellikle ribaundlardaki etkinliği ve isabetli dış şutları gerçekten etkileyici. İleride Türkiye'den daha büyük yıldızların geleceğini düşünüyorum" ifadesini kullandı. Jordan, Orlando Magic forması giyen Hidayet Türkoğlu ile ilgili olarak da "Kalitesini NBA'de ispatladı. Her sezon performansını biraz daha artırıyor. Bu sezon adından daha fazla söz ettirecek ortalamalara ulaşacağını düşünüyorum" yorumunda bulundu.

TEK FAVORİSİ KOBE BRYANT
Nike firmasının düzenlediği, "Türkiye, Michael Jordan'ını seçiyor"yarışmasının birincisi Alpella'dan Birkan Batuk, ödülünü Jordan'ın elinden alırken hayli heyecanlıydı. Ardından ödül alan oyuncular, efsanevi yıldız ile başbaşa bir görüşme yaptılar. Gazetecilerin alınmadığı görüşmede Jordan ile neler konuştuklarını genç yıldız Birkan Batuk anlattı. Batuk, "Michael Jordan'a en beğendiği oyuncunun kim olduğunu sordum. O da bana Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant'ın en beğendiği isim olduğunu söyledi. Başka bir isimden bahsetmedi" dedi.

FUTBOLU YAKALAYACAK
Michael Jordan az sayıda gazetecinin katılabildiği basın toplantısında ise Avrupa'da basketbolu sevdirmeyi kendisine misyon edindiğini söyledi. Majesteleri, "Avrupa'da futbol hala gündemin ilk sırasında. Ancak basketbola gençlerden büyük ilgi var. Birkaç yıl sonra basketbola ilginin futbolu yakalayacağını düşünüyorum" diye konuştu. Jordan, Yunan gazetecinin, "Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Yunanistan'ı nasıl buldunuz" sorusuna ise, "İzlemedim ki" yanıtını verince toplantıya katılan gazetecileri hem çok şaşırttı hem de bol bol güldürdü.

Sabah
Click the image to open in full size.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla