Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2006, 13:12   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Maradona'dan yalanlama!

Click the image to open in full size.
Honduras Milli Takımı'nın başına geçeceği iddia edilen, dünya futbolunun efsane ismi Arjantinli Maradona, hakkındaki iddiaları yalanladı.

Katılacağı bir gösteri maçı için Kuzey Amerika ülkesi El Salvador'a giden Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona, ülkeye inişinde El Salvador Havaalanında yaptığı açıklamada, Honduras söylentilerini yalanladı. Maradona, Honduras Futbol Federasyonu yetkilileriyle hiç bir görüşme yapmadığını vurgularken, açık kapı bırakmaktan da geri kalmadı. Maradona açıklamasında, "Haberleri izlerken, birden Maradona'nın Honduras'ın başına geçeceğini duydum. Ben hiç kimseyle konuşmadım. Medyaya da böyle bir bilgi vermedim. Honduras'la asla irtibatım olmadı. Ancak bu böyle bir şeyin kesinlikle olmayacağı anlamına gelmez. Fakat şu bir gerçek ki, şu noktaya kadar kimseyle görüşmedim" dedi.
Honduras Futbol Federasyonu'ndan daha önce yapılan bir açıklamada, 2010 Dünya Kupası Finalleri yolunda takımın başına Maradona'nın getirilmek istendiği ifade edilmişti. Honduras Milli Takımı, yalnızca 1982'de İspanya'da düzenlenen finallerde Dünya Kupası'na katılma başarısı göstermişti. Bu arada, Honduras'ta teknik direktörlük görevi için, Brezilyalı Flavio Ortega ve Rene Simoes, eski ABD Teknik Direktörü Bruce Arena ve Boca Juniors Teknik Direktörü Ricardo Lavolpe'nin de isimleri geçiyor.


iha
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla