Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2006, 13:37   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Emerson Milan'ın teklifini bekliyor..

Real Madrid'in bu sezon başında Juventus'tan aldığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Emerson İtalyan devi Milan'dan transfer teklifi beklediğini açıkladı
Click the image to open in full size.
Sezon başında Juventus'u bırakıp, Avrupa'nın çeşitli kulüplerine dağılan oyuncular kervanının bir üyesi olan yeni Realli Emerson İtalyan devi Milan'dan teklif beklediğini açıkladı.

Sezon başında teknik direktör Capello ve başarılı defans oyuncusu Cannavaro'yla beraber Torino'dan ayrılan ve Madrid yolunu tutan Brezilyalı İtalya'ya dönmek istediğini söyledi.

30 yaşındaki orta saha oyuncusu "Milan'da oynayan birçok arkadaşım var, eğer benim için bir teklif yaparlarsa bundan onur duyarım" dedi ve Milan formasıyla İtalya'ya dönmek istediğini açıkladı. Sezon başında Torino ekibinden ayrılmak zorunda bırakıldığına değinen Emerson "Juve taraftarının benim ihanet ettiğimi düşünmesini istemem, tercih bana bırakılsa seve seve kalırdım" dedi. Real Madrid'te mutlu olduğunu da belirten Emerson "La Liga'ya iyi başlayamamıştım ama Şampiyonlar Ligi'ndeki Bükreş ve La Liga'daki Barcelona galibiyetleri işleri yoluna koymaya başladı" dedi.

ajansspor
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla