Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2006, 13:39   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Efsanelerden Milano derbisi tahminleri

İtalya ve dünyada sezonun en önemli mücadeleri arasında gösterilen Milano derbisi bu akşam oynanacak. Unutulmaz İtalyan oyuncular Franco Baresi, Beppe Bergomi ve Roberto Donadoni derbi için tahminlerini açıkladılar

Click the image to open in full size.
Tüm dünyada futbolseverlierin gözleri bu akşam Milano'da yapılacak derbide. Futbola gönül vermiş herkes merakla bu mücadeleyi bekliyor. İtalyan futbolunda efsane olmuş ve zamanında Milano devlerinin formasını giymiş olan Franco Baresi, Beppe Bergomi ve Roberto Donadoni derbi için tahminlerini açıkladılar.

Şu anda İtalya milli takımı teknik direktörlüğünü yapan Milan'ın efsane oyuncularından Roberto Donadoni "Inter'in büyük avantajı var ama bu karşılaşma Milan'ın bu sezona ortak olabilmek için kaçıramayacağı bir fırsat" dedi.

Donadoni'nin takım arkadaşı, bir diğer Milan efsanesi Franco Baresi ise derbiyi "Milan'ın daha fazla risk almak zorunda olduğu bir mücadele olacak" sözleriyle tanımladı.

Eski Interli İtalyan efsanesi Beppe Bergomi ise "Milan Serie B'ye düşürülme korkusunu yaşıyor ama bu karşılaşmada tüm korkular ve düşünceler geride bırakılır, Inter bu defa karşılaşmaya liderlik avantajıyla çıkan taraf" dedi.

ajansspor
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla