Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2006, 14:11   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Böylesi Görülmedi

Belçika Birinci Futbol Ligi'nde görülmemiş bir olay!..
Mehmet Özdemir

Belçika Birinci Futbol Ligi’nde geçen hafta sonunda oynanan AA Gent-Brussels maçında, konuk ekip Brussels Kulübü Başkanı Johan Vermeersch, karşılaşmanın orta hakemine cüzdanını vererek, ilginç bir tepki gösterdi.
Ligde, 28 Ekim Cumartesi günü Gent kentinde oynanan AA Gent-Brussels maçında, konuk takımın Kongolu santrforu Kalulika’nın hakemin düdüğünden sonra topa vurması nedeniyle 2. sarı kartı ve ardından kırmızı kartı görmesi sonrasında saha içinde ilginç olaylar yaşandı.
Brussels Kulübü Başkanı Vermeersch, oyuncusunun atılması sonrasında sahaya girerek, karşılaşmanın orta hakemine "Buyrun cüzdanım ve ceketimi de alın" diyerek sözlü tacizde bulundu. Hakem, bu hareket nedeniyle karşılaşmaya 10 dakika ara verdi. Duran karşılaşma sonrasında emniyet güçleri, kulüp başkanını polis aracına götürerek, rapor tuttular.
Olay sonrasında açıklama yapan başkan Johan Vermeersch, "Benim kulübüme veya oyuncularıma haksızlık yapan böylece tutumumu anlamıştır. Bu hareketimle hakemle aynı fikirde olmadığımı göstermek istedim. Bu tür hakemlerin üst düzey maçları yönetmemesi gerekir. Kongolu oyuncum topa bilinçli olarak vurmamıştır.
Aslında faulun olduğu yere topa göndermek istemiş, ancak top 2-3 metre daha ileri gitmiştir. Bu sarı kart değildir" diye konuştu.
Öte yandan, Brussels taraftarlarının oluşturduğu "Bxl Boys Kulübü" başkanlarını ortada bırakmayacaklarını, geceler düzenleyerek, alınacak para cezasını ortak ödemek istediklerini sanal ortamda açıkladılar.
İçişleri Bakanlığı’nın futbol müsabakalarındaki olaylarıyla ilgilenen birimi tarafından yapılan açıklamada, Brussels Kulübü Başkanı Johan Vermeersch’in, 3 ay süreyle Belçika’daki tüm statlara girme yasağı ve ağır bir para cezası alabileceği bildirildi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla