Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2006, 12:57   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Feridun Düzağaç-Siyahbeyaz Türkçe Dublaj

Click the image to open in full size.

Pasaj Müzik - 2006

Feridun Düzağaç’ın ikibuçuk yıllık aradan sonra çıkardığı 5.stüdyo albümünde 11 yeni şarkı yer alıyor.

Albümün tüm kayıtları Kasım-Aralık 2005’te yapıldı. Üç farklı stüdyoda kaydedilen albümün prodüktörlüğünü Feridun Düzağaç, Cengiz Köroğlu, Tolga Çebi ve Sunay Özgür yaptı. “Ağlamıyorum” şarkısının müziği Ayhan Orhuntaş’a, “Gibi Gibi” şarkısının sözleri Feridun Düzağaç ve Mehmet Esen’e, diğer şarkıların söz ve müzikleri Feridun Düzağaç’a ait.

“şan kayıtlarında, Ender Akay’ın özel ilgisi ve mesaisi oldu. şarkı söyleme cesaretimi kendi şarkılarımı yazıyor olmamdan alıyorum, hiçbir zaman çok iyi bir şarkıcılık iddiam olmadı. Yine de benim müziğime ısınamayanların ilk eleştirisini de ciddiye alarak daha özenli bir şarkıcılık üretmeye çalıştık. Bu şarkıların ve bu albümün tek iddiası yine sahici olmalarıdır.” diyen Feridun Düzağaç, 5.stüdyo albümü “Bir Devam Filmi”nin hazırlıklarının ne kadar önemsendiğini anlatıyor.

Feridun Düzağaç, “Bir Devam Filmi”nin oluşum sürecini ve geçen albümden bu yana yaşadıklarını, “Orijinal-altyazılı’yı takip eden ilk günlerden itibaren inanarak söylediğim bir heyecanım vardı. Bugüne kadar Feridun Düzağaç denince akla gelen ilk algının kontrastında birşeyler yapabilmek, eğer iltifatlarda gerçek payı var idiyse ve iyi bir şarkı sözü yazarı isem daha az laf ederek daha çok ahkam kesebilmek, sadece kendi hikayelerimden kendi buruğumun kıyısından birşeyler yazmak yanında, kurgu ve sanal şeyler yapabilmek. Peki aradan geçen ikibuçuk yılda hayat buna ne kadar izin verdi; hemen hemen hiç. İçerik, konu başlıkları, üslup gibi temel noktalardan bakıldığında Orijinal-Altyazılı’nın devamı gibi algılanabilecek bir albüm; adı da bu yüzden Bir Devam Filmi, neden türkçe-dublaj; bugüne kadar hep gördüğümü yaşadığımı sandığım ama gerçeğini yaşadıkça farkına vardığım bir dolu duygunun, yabancısı olduğum birçok acının, gerçekten aşk’ın, gerçekten yalnızlık’ın, gerçekten pişmanlığın şarkıları olduğu için, bir mutsuzluk budalası olarak yabancısı olduğum şeylere kendi dublajımı yaptığımı düşünüyorum.” diyerek bizlerle paylaşıyor.

1.Ağlarsan Düşerim
2.Emekli Kerem
3.Sokaklarda Evcil
4.Yıldızlar
5.Ağlamıyorum
6.Gibi Gibi
7.Deli
8.Aşk Çok Uzak
9.Beni Unutma
10.Birgün Ölürsem
11.Yürüdüm
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla