Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2006, 15:07   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Dergisi Poster Hediyeli

Hakkı Yeten’den Mehmet Üstünkaya’ya, Süleyman Seba’dan Serdar Bilgili’ye kadar birçok Başkanımız ile yüzlerce Beşiktaşlı’nın emek verdiği ve tam yarım asırdır Beşiktaş’ın tarihine damgasını vuran Fulya Projesi’nin inşaat ruhsatları tamamlandı. Bu projenin yer aldığı kapak ile yayımlanan Beşiktaş Dergisi Kasım Sayısı birbirinden renkli konularıyla yarın bayilerde... Dergimiz ayrıca Delgado posteri hediyeli…
Click the image to open in full size.
İşte Kulübümüz’ün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’nin yarın piyasaya çıkacak Kasım sayısındaki konularımız:
* Dile kolay 50 yıl, tam yarım asırdır Beşiktaş’ın tarihine damgasını vurdu Fulya... Hakkı Yeten’den Mehmet Üstünkaya’ya, Süleyman Seba’dan Serdar Bilgili’ye kadar birçok başkanımız, yüzlerce Beşiktaşlı emek verdi... 30 Mayıs 2004 tarihinde Beşiktaş Başkanlığı’na seçilen Yıldırım Demirören, göreve başladığı ilk günden itibaren Fulya’nın Beşiktaş’ın geleceği için çok önemli bir proje olduğunu her fırsatta dile getirdi ve çalışmaları hemen başlattı.
25 Temmuz 2005’te yıkım ruhsatı alınan projenin, 21 Kasım 2005 tarihinde kazı ve iksa ruhsatı alınmış ve 30 Mart 2006 tarihinde de Avan Projesi onaylanmıştı. 11 Ekim 2006 tarihine geldindiğinde ise Beşiktaş’ın geleceğini garanti altına alan imza atıldı ve projenin inşaat ruhsatları tamamlandı.

* Bayan basketboluna yeni bir soluk getiren, özlediğimiz şampiyonluğa 2004-2005 sezonunda ulaşan Bayan Basketbol Takımımız, destan yazmaya devam ediyor. 14. Cumhurbaşkanlığı Kupası.’nde ezeli rakibi Fenerbahçe’yi deviren bayanlarımız, tarihinde ilk kez bu kupayı müzemize kazandırdı.
* Beşiktaşımız’ın Brezilyalı yıldızı Mert Nobre, etkisinin tartışıldığı maçlarda bile hırsıyla formasının hakkını veren isimlerin başında geliyor. Bir kartal gibi yırtıcı futboluyla daha ilk günden kendisini tribünlerimize sevdiren Nobre, gol pozisyonlarındaki fırsatçılığıyla da tribünleri sevindirmesini biliyor.
Bu ay Nobre’yi yeşil sahalardan başka bir atmosfere, bir fotoğraf stüdyosuna götürdük “moda” sayfalarımıza konuk oldu. İşte müthiş performansıyla Mert Nobre, işte Kulübümüz’ün lisanslı ürünleri… Beşiktaş Dergisi farkıyla yayınlıyoruz…

* Fotomaç Gazetesi Beşiktaş Yazarı İlker Ateş sordu, alt yapımızda yetişerek A Takım formamızı giyen genç yıldızımız Mehmet Sedef yanıtladı. Mehmet, İlker Ateş’in geçmişten bugüne uzanan sorularını içtenlikle cevapladı ve ortaya keyifle okuyacağınızı düşündüğümüz bir röportaj çıktı.
* Genç futbolcularla yıldız futbolcuların oldukça iyi bir şekilde harmanlandığı Beşiktaş’ta bu sezon tam bir “kolej takımı” havası esiyor. Sahada da devam eden bu Siyah-Beyaz esinti, hem futbolcularımızın hırslarını artırıyor hem de yaptıkları işten büyük keyif almalarını sağlıyor. Öyle ki, kimse yoğun idman programından şikayet etmiyor... İşte Futbol Takımımız’ın idman günlüğü…

* Takımda herkesle çok iyi arkadaş olan Baki Mercimek, gerçek anlamda dost canlısı ve sıcakkanlı... Konuştuğu 5 dilin dışında bu özellikleri de onu arkadaşlarının vazgeçilmezi yapıyor. Takım arkadaşlarının sorularıyla Baki Mercimek’i çok daha yakından tanıyacaksınız.

* Beşiktaş-Galatasaray rekabeti, tıpkı Beşiktaş-Fenerbahçe ve Galatasaray-Fenerbahçe rekabetlerinde de olduğu gibi Türk futbolunun tadı, tuzu yani her şeyidir… 100 yıla varan zaman dilimi içinde taraflar arasındaki maçlar, ister resmi olsun, ister özel olsun daima futbolumuza ve onun izleyicilerine en büyük heyecanları yaşatmıştır. Şüphesiz, bu üç büyük kulübün arasındaki ezeli rekabetin acı ve tatlı yönleri de vardır. Ama her zaman heyecanın doruğa çıktığı, tüm taraftarların sevinç yumağı haline geldiği anlar, gol pozisyonları ve meşin yuvarlağın rakip filelerle buluştuğu saniyeler olmuştur. İşte, Beşiktaş ve Galatasaray’ın ezeli rekabetinden Siyah-Beyaz enstanteneler…
* Ankara’da yaşayan ve yeğeniyle birlikte İstanbul’a maç seyretmeye gelmek isteyen bir Beşiktaş taraftarı Çarşı’nın forum sayfasında şöyle bir soru yöneltmiş: “İstanbul dışından gelen kardeşiniz maç günü ne yapmalı?” Forumda bu soruya verilen birçok cevap var… Ama cevaplardan birisi var ki, oldukça dikkatimizi çekti. Hiç tanımadığı “Ankaralı kardeşine” cep telefonunu vermekten çekinmeyen bir taraftarımız, yazısının sonuna da eklemiş: “Aramazsanız darılırım!”
* UEFA Kupası’nda Tottenham ile oynadığımız karşılaşmada 90 dakika boyunca hiç durmadan, hiç susmadan, büyük bir coşkuyla Takımımız’a destek veren taraftarlarımız geceye damga vurdu… BJK İnönü Stadı’ndan yükselen “Kartal gol gol gol” tezahüratı Beşiktaş’ın tüm caddelerinde inlerken, bu müthiş şova İngiliz rakibimizin futbolcuları ve taraftarları da hayran kaldı. Takımımız, bu müthiş taraftar desteğine rağmen sahadan 0-2 mağlup ayıldı ancak şansımız devam ediyor… Bundan sonraki maçlarda göstereceğimiz performans gruptaki kaderimizi belirleyecek.
* Erkek Basketbol Takımımız, her zaman olduğu gibi bu sezon da ‘şampiyonluk’ parolasıyla yola çıktı. Bu doğrultuda yapılan transferlerimizden en önemlileri siyahi oyuncularımız Aubrey Reese, Jamel Thomas ve Brook Sales… Bu üç basketbolcumuzu lig öncesinde sizler için bir araya getirdik.
* Ankara, İzmir, Anadolu illeri derken bir dostu Başkent Ankara’dan telefonla aramış ve “İstediğin futbolcu burada, Ankaragücü’nde oynuyor. Hemen gerekeni yap ve onu Beşiktaş’a kazandır” demişti Baba Hakkı’ya… İşte Beşiktaş’ın tarihindeki ikinci “efsane kaptanı” Recep Adanır’ın keşfedilmesi böyle olmuştu 40’lı yılların sonuna doğru… Vala Somalı’nın anlatımıyla Baba Recep Adanır..
* Beşiktaşımız’ın sporcularından Kübra Öztürk 16 Yaşaltı Avrupa Satranç Şampiyonası’nda kazandığı birincilikle bir ilk’i başardı. Bu yıl içinde Beşiktaşımız’a transfer olan Kübra ile satranca başladığı zamanlardan bugüne uzanan bir söyleşi gerçekleştirdik.
* İyi de olsa, kötü de olsa geçen zamanın her dakikasının insan için çok önemli olduğu mesajını veren güzel film “Click”... Biz de bu filmden yola çıkarak futbolcularımıza, hayatlarında hangi anları dondurup, hangi olayları ileriye sarmak istediklerini sorduk. İşte filmin ayrıntıları ve futbolcularımızın birbirinden ilginç cevapları..
* Kulübümüze adını veren jimnastik branşında başarılar kazanmaya devam ediyoruz. Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde çalışmalarını sürdüren Jimnastik Takımımız, Türkiye’deki liderliğini koruyor. Jimnastik çalışmalarını yerinde izleyerek sizler için antrenörlerimizle keyifli bir söyleşi yaptık.
* Geçen sezonun başında Alanya Belediyespor’dan Beşiktaş’a transfer olan Can Erdem, A Genç Takımımız’ın şampiyonluğunda önemli rol oynayan futbolcularımızdan. Bu sezon PAF Takım formasını terletecek olan genç golcümüz, başarının yolunun çalışmak kadar hayal kurmaktan da geçtiğine inanıyor.

* Duayen tarihçi Vala Somalı, yine keyifle okuyacağınıza inandığımız bir yazı dizisi derledi sizler için… Yazı dizimizin konusu; Beşiktaş’ın asırlık tarihinde oynadığı “enteresan ve gırgır maçlar”… İlk olarak, “Hakkı Kaptan’ın taktiği sayesinde Beşiktaş’ın hem rakibini hem de hakemi nasıl yendiğine”, ardından “Baba Hakkı’nın topu başının üstünde zıplata zıplata attığı golün nasıl sayılmadığına” ve son olarak “Futbol maçının ortasında neden 800 metre sürat yarışı yapıldığına” tanık olacağız. Enteresan ve gırgır maçlar bir dahaki sayımızda da devam edecek…

* “Yönetmen Zeki Demirkubuz” olarak anılmaktan hoşlanmasa da biz kendisini çektiği filmlerle tanıyoruz. Ama pek kimsenin bilmediği bir yönü daha var onun... Zeki Demirkubuz, sıkı bir Beşiktaş taraftarı ve hatta tabir-i caizse tam bir “Kapalı çocuğu”….
* BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynayacağımız maçlar için kombine kartlarımızın satışı devam ediyor. Kombine kartlara sahip olan taraftarlarımız, şampiyonluk hedefiyle yola çıkan basketbol, voleybol ve diğer branşlarımızın Akatlar’da oynadığı maçların tümünü izleme şansı yakalayacak.
* Ayın Olayları, Akhisar Beşiktaşlılar Derneği’nin tanıtımı, Ekim Ayının Kültür-Sanat Dünyası, Taraftar Anketleri dergimizin sayfalarında…
Kulübümüz’ün sesini yansıtan Beşiktaş Dergisi, Kasım sayısı da yine dopdolu...
Beşiktaş Dergisi 4 YTL.

DERGİMİZ, MATIAS DELGADO POSTERİ HEDİYELİDİR!
TÜKENMEDEN ALIN!


__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla