Konu: Balık
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2006, 01:49   #23
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Kariyer Analizi..!!!

Su grubunun üçüncü burcu: Nazik, çekingen, kibar, hassas, şanssız, kararsız.

Yönetici yıldızı: Neptün

Etkisi altındaki ülkeler: Portekiz, Sudan

Etkisi altındaki şehirler: İskenderiye, Seville

KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ: Tüm burçların içinde Balık en hassası, dış etkilere en duyarlısıdır. Bu nedenle kişiliğinin tanımlanması da en zor olanıdır. Sembolü birbirine bağlı ama bir diğerini zıt yönlere çeken iki Balıktır. Bu onun çift kişiliğini, kararsız huyunu anlatır. Merhametli, sempatik ve şefkatlidir. Kadere inanır.

BALIK VE MESLEKLER: Genel olarak Balık, her türlü rekabet ve yarışmadan kaçar. Deniz, müzik, yazmak, daha doğrusu baskı altında kalmadan yaratıcılığını kullanabileceği her iş ilgisini çeker. Harika bir şair, aktör ve rüya yorumcusu olabilir. Hasta ve muhtaç insanlarla, hayvanlarla ilgilenme duygusu vardır ve deniz, din veya sosyal hizmet görevlerinde çalışabilirler.

BALIK PATRON: Bazıları onu, sorunları ne kadar büyük olursa olsun herkesin yardımına koşan harika bir insan diye tanımlarken, bazıları da onun nevrotik, aklı karışık, kalın kafalı bir adam olduğunu söyler İş görenlerin pek çoğu da aslında bu kişinin gönlünde yatan işi yapmadığını söyleyecektir.

BALIK ÇALIŞANI: Balık kendisine bir kahramanmış gibi tapınılmasını ister. Bu nedenle Balık ancak saygı duyduğu bir insan için çalışır. Balık şöhret peşinde koşmasa da artistik yönü çok güçlü olduğundan herhangi bir sanat dalında buna ulaşırlar.

İŞ ALANINDAKİ İLİŞKİLERİ
BALIK - KOÇ ORTAKLIĞI:
Çok tuhaftır; başarılı bir takım oluşturacaklardır. Balık kararsız bir tiptir ama Koç yeteri kadar pozitif bir kişi olduğundan bu keyifsiz görevi Balık’ın yerine yüklenmekten mutlu olacaktır. Koç ile işbirliği yapmak isteyen Balık onun kişilik özelliklerini göz önünde bulundurmalıdır. Gerçek bir Koç enerjik, hevesli ve girişimcidir. Zayıf yönü, sabırsızlığı ve atak davranışlarıdır. Ortaklık denemeye değer.

BALIK - BOĞA ORTAKLIĞI:
Boğa çok dobra bir insandır; Balık gibi karmaşık bir insanı ne anlayabilir ne de kabul edebilir. Eğer Balığın, Boğa ile işbirliği gerçekten gerekliyse kişilik özelliklerinin kısa bir özeti yararlı olabilir. Gerçek bir Boğa sistemli ve kararlı bir kişidir. Zayıf yönü ise inatçılığı ve sabit fikirliliğidir. Sanatla, bahçeyle, tarihle ilgilenir. Ortaklık denemeye değer.

BALIK - İKİZLER ORTAKLIĞI:
Bu iki kişinin nasıl ortak olmaya karar verdiklerini öğrenmek çok ilginç olacaktır, çünkü her ikisi de burçları nedeniyle karar verme yeteneğinden yoksundur. Eğer Balık bir İkizlerle işbirliği yapacaksa onun kişilik özelliklerini bilmesinde yarar vardır. Gerçek İkizler entelektüel, güzel konuşan, eli her işe yatkın bir kişidir. Zayıf yönü yerinde duramaz huyu ve dikkatini bir işe verememesidir. İlgi alanı çok geniştir. Ortaklık zararlıdır.

BALIK - YENGEÇ ORTAKLIĞI:
Bu, su grubu iki kişinin çok mükemmel bir birleşimidir. Birlikte büyürler, gelişip Yayılırlar ve şansları da yaver giderse çok başarılı olurlar. Tipik bir Yengeç akıllı, hayal gücü fazla, evcimen ve inatçı bir kişidir. Zayıf yönü ise kendine acıması ve kuruntu hastalığına sahip olmasıdır. İlgisini ailesine, denize, bahçe ile uğraşmaya yöneltmiştir. Ortaklık faydalıdır.

BALIK - ASLAN ORTAKLIĞI:
Kişiliklerin talihsiz bir birlikteliği : Ateş (Aslan) ile suyun (Balık) birleşiminden buhardan başka ne elde edilebilir? Kişilik özellikleri, tipik bir Aslan sıcakkanlı, cömert ve iyimser bir kişidir. Zayıf yönleri ise kibirli davranışları ve pratik bir insan olmayışıdır. Çok gururludur, aşırı hassas bir egosu vardır. Lüks ve güzel şeyler almaya bayılır. Ortaklık zararlıdır.

BALIK - BAŞAK ORTAKLIĞI:
Başağın kişilik özelliklerinin kısa bir özeti Balığa son derece yararlı olabilir. Tipik bir Başak çıkarcı, eleştirel ve sistemli bir kişidir. Kuruntu hastalığı vardır ve sevimsizdir. Beden sağlığı, genel sağlık ve hijyenle ilgilenir, bazen de kendini tamamen işine verir. Ortaklık denemeye değer.

BALIK - TERAZİ ORTAKLIĞI:
Bu ortaklık çevredekiler için oldukça eğlendirici olsa da taraflar için hayal kırıklığı olabilir. Her ikisi de karar vermekte zorlanan kişilerdir. Eğer işbirliğinde kararlıysa Balık Terazi’nin güzellik ve armoniye aşık, adil, büyüleyici ve diplomat bir kişi olduğunu anımsamalıdır. Zayıf yönleri ise kararsızlığı, tembelliği ve yaşamının her an yeni bir aşkla sarsılmasıdır. Sanat ve güzelliğin her şekli, özellikle kadınlar ilgisini çeker. Ortaklık risklidir.

BALIK - AKREP ORTAKLIĞI:
Bu su karışımından gerçek bir met dalgası oluşabilir. Akrep’le ortaklık kuracak Balık, onun kişilik özellikleriyle iyice donanmalıdır. Çekici, ihtiraslı, kararlı ve güce aşık bir kişidir. Zayıf yönü ise her konuda aşırılığa kaçmasıdır. Neyi sevip neyi sevmediği konusunda da kesin ve kalıcı fikirleri vardır. Deniz sporlarını, bazen de futbolu sever. Seksüel gücünün yüksekliği nedeniyle karşı cinsle çok derin ilişkiler kurar. Ortaklık faydalıdır.

BALIK - YAY ORTAKLIĞI:
İyimser Yay,karamsar Balığın bazı durumlarda içindeki ateşi söndürdüğünü hissedecektir. Yay ile ortak olmayı düşünen Balık, onun kişilik özelliklerini göz önünde bulundurmalıdır. Tipik bir Yay girişimci, şanslı, iyimser, özgürlüğe düşkün bir kişidir. Fakat sabırsız ve atak davranışları nedeniyle çok zor durumlarda kalabilir. Özel yaşamında da meydan okumayı sevdiğinden spor ve karşı cinsle ilgilenir. Ortaklık zararlıdır.

BALIK - OĞLAK ORTAKLIĞI:
Her ikisi de yaşama karamsar ve asık bir yüzle bakarlar. Oğlak kararlı ve emelleri olan bir kişidir, ama her şeye çabucak ulaşmayı beklemez. Zayıf yönü karamsarlığıdır. İlgi alanı çok kısıtlıdır. İş bütün gününü aldığından geceleri müzik dinler, kitap okur. Ortaklık faydalıdır.

BALIK - KOVA ORTAKLIĞI:
Eğer Balık Kova ile işbirliği yapmakta kararlıysa, kişilik özelliklerini göz önünde tutmalıdır. Tipik bir Kova, hümanisttir, ilericidir, iyi kalpli ve idealisttir. Başkalarına yardım elini uzatmaktan hoşlanır ama yalnız kendi kararlarına güvenir. Ortaklık denemeye değer.

BALIK - BALIK ORTAKLIĞI:
Bu bir başka su ortaklığıdır. Balık kişilerinin bolluğu şirketin yaratıcılık sellerine kapılacağı anlamına gelir. Ortaklık faydalıdır.
  Alıntı ile Cevapla