Konu: Yengeç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2006, 02:43   #18
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Kariyer Analizi..!!!

Su grubunun birinci burcu: İnatçı, sabırlı, duygusal, sempatik, değişken

Yönetici yıldızı: Merkür

Etkisi altındaki ülkeler: İskoçya, Hollanda, Yeni Zelanda

Etkisi altındaki şehirler: Amsterdam, New York, Venedik, Manchester,İstanbul

KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ: Bu yumuşak yaratık sert bir kabuğun içinde yaşamaktadır. Yengeç olgunlaştıkça tehlikelerden kaçınarak kendini korumasını öğrenir. Kararsızlıkta kararlı olan Yengeç bir duygusallık uzmanıdır. Tüm duygular avuçlarının içindedir. Neşe, hüzün, dehşet, merhamet gibi duyguları hem kendi hisseder hem de başkalarına hissettirir. Zayıf bir Yengeç, dikkat çekmek için olmadık şeyler yapabilir. Gurur ve özgürlük duygusu umarsızlık ve yalnızlık ile yer değiştirir. Güçlü Yengeç ise hayal gücünü doğru yolda kullanır. Tarihi kitaplara, tiyatroya, sinemaya yönelebilir. Yengeçler, evliliğe çok dikkatli yanaşırlar, çünkü çok özel eşlere gereksinimleri vardır. Eşleri çok anlayışlı ve olağanüstü sabırlı olmalıdır. Sevgi kapasiteleri yüksek olduğundan çok iyi bir anne, baba olurlar.

YENGEÇ VE MESLEĞİ: Cin fikirli olmamaları nedeniyle iyi iş adamları olurlar. Hemşirelik, otelcilik, gemi inşası, ana okulu öğretmenliği, antikacılık, müze müdürlüğü, tarihçilik, serbest meslekler, genellikle Yengeç'in ilgisini çekmez. Çok iyi bir yatçı veya Balıkçı olabilir.

YENGEÇ PATRON: Patronu Yengeç olan kişi ya onun iş ailesinin bir parçası olur ya da çeker gider. Yengeç bağlılığa çok önem verir ve bu ona çok da doğal gelir. Önsezileri güçlüdür. Yengeç güvendiği ve saygı duyduğu kişilere karşı çok cömerttir. İş görenin ailesi hakkında her şeyi bilmek ister.

YENGEÇ ÇALIŞANI: Hayal gücü ve içgüdünün önem taşıdığı işlerde başarılı olur. Yaratıcı olmasa da bilgileri iyi depoladığından gerektiğinde kullanabilir. Ailevi konulara çok önem verdiğinden eşi Yengeç'e yardımcı olabilmek için çok güçlü olmalıdır.

ORTAK GİRİŞİMLER

YENGEÇ - KOÇ ORTAKLIĞI:
Tipik bir Koç iyimserdir, coşkuludur ve sonsuz enerjiye sahiptir. Zayıf tarafı ise önsezilerinin olmamasıdır. İçgüdüleri onu her şeyde birinci olması için dürter. Sporla, özellikle jimnastik ve oto yarışlarıyla ilgilenir. Karşı cinse olan ilgisini saklamaz. Çocuksu kadınları sever. Ortaklık zararlıdır.

YENGEÇ - BOĞA ORTAKLIĞI:
İki inatçının şiddetle toslaşması kaçınılmaz. Gerçek Boğa güvenilir bir kişidir. Kararlıdır, geleneklerine bağlıdır. Zayıf yönü inatçılık ve her konuda aşırı iştahlı olmasıdır, sanatsever Boğa yemek pişirmeye ve bahçe ile uğraşmaya bayılır. Ortaklık denemeye değer.

YENGEÇ - İKİZLER ORTAKLIĞI:
İkizler'in albenisi ve tatlı dili bu ortaklığın oluşmasına neden olabilir. Yengeç ikna olmaya razı olursa birlikte başarıya ulaşabilirler. Tipik bir ikizler yerinde duramaz, eli her işe yatkındır, sanat yönü güçlüdür. Zayıf yönleri ise dikkatini bir işe verememesi ve baskıya dayanamamasıdır. İlgi alanları değişkendir, her şeyi bilmek öğrenmek ister. Bunun sonucu her konuda üstünkörü bilgilenir. Artistik yönleri güçlü olup karşı cinse de düşkündür. Ortaklık faydalıdır.

YENGEÇ - YENGEÇ ORTAKLIĞI:
İki Yengeç'in ortaklığı en azından şirketin güçlü bir para kaynağı olması demektir. Tipik bir Yengeç, inatçı, sabırlı ve duygusaldır. Zayıf noktası olan kuruntu ona dünyayı zindan ettiği gibi, hızlı çalışmasını da engeller. Tarihle, bahçeyle ilgilenmeyi ve denizi sever, fakat aile yaşantısına düşkünlüğü her şeyin üstündedir. Ortaklık faydalıdır.

YENGEÇ - ASLAN ORTAKLIĞI:
Eğer Yengeç, aslan ile işbirliği yapmak istiyorsa onu değiştirmeye kalkışmamalı, kendi yaşam standardını onun yüksek standardına ayarlamalıdır. Tipik bir aslan cömert, sıcakkanlı ve dinamiktir. Zayıf yönü ise, başkaları tarafından beğenilme ve onaylanma isteğine bağlı olan çok hassas bir egoya sahip olmasıdır. Ekseri yanlış kişilere güvenir, birlikte olur. Yerel tiyatro grupları ilgisini çekebilir. Ortaklık risklidir.

YENGEÇ - BAŞAK ORTAKLIĞI:
Yüzeyde iyi bir takım oluşturabilirler gibi görünür. Ama kişilik çatışması kaçınılmazdır. Başak'ı kısaca anlatmak Yengeç'e yardımcı olacaktır. Tipik bir Başak zekidir, titizdir, çok çalışır. Kusuru ise dırdırcı olması ve soğuk davranmasıdır. Sağlık ve hijyen konularıyla ilgilenir. Bu nedenle açık havayı, sporu sever. Ortaklık denemeye değer.

YENGEÇ - TERAZİ ORTAKLIĞI:
Yengeç Terazi'yi daha iyi tanır ve kabullenirse sorunlar azalacaktır. Yengeç'in yararlanması için tipik bir Terazi güzelliğe, armoniye ve adalete aşıktır. Zayıf yönü ise kararsızlığı ve yanlış kişilere aşırı düşkünlük gösterme eğilimidir. Sanat ve kadınlar ilgi alanına girmektedir. Her ikisinin de en iyisini ister. Ortaklık zararlıdır.

YENGEÇ - AKREP ORTAKLIĞI:
Akrep gergin ve zor bir kişidir. Ama bu sefer doğru ortak ile karşı karşıyadır. Tipik bir Akrep enerjiktir, bağımsızdır, ihtiraslıdır, kararlıdır. Zayıf yönü ise önyargılı ve kıskanç olmasıdır. Deniz sporlarıyla ilgilenir. Esrarengiz şeylere ilgisi, onun doğaüstü olaylarla da ilgilenmesine neden olur. Ortaklık faydalıdır.

YENGEÇ - YAY ORTAKLIĞI:
İşbirliklerinin içinde özellikle Yengeç açısından en kolay bozulabilecek beraberlik olarak görülmektedir. Gerçek Yay yerinde duramayan içten ve şanslı bir kişidir fakat ani davranışları ve her işe burnunu sokması, çoğu zaman onu gereksiz riske ve çılgın, yapılabilirliği kuşkulu işlere sürükler. Yaylar, futbolu, golfu, Balık tutmayı ve kadınları severler. Ortaklık zararlıdır.

YENGEÇ - OĞLAK ORTAKLIĞI:
Renksiz ve sıkıcı olmasına karşın finans açısından sağlam bir ortaklık olacaktır. Tipik bir Oğlak gayretli, tutucu ve pratiktir. Zayıf yönü arada sırada birkaç gün sürebilen nedensiz bir karamsarlığa kapılmasıdır. Yaşama kötümser bir gözle bakar. İşi zamanının çoğunu aldığı için fazla hobisi yoktur. Ama kitap okumak ve tarih onun ilgi alanıdır. Zaman zaman kaçıp gitmek duygusuna kapılır. Ortaklık denemeye değer.

YENGEÇ - KOVA ORTAKLIĞI:
Kova ile işbirliği yapmak isteyen Yengeç onun karakter özelliklerini tanımalıdır. Gerçek bir Kova hümanist, açık fikirli ve dürüsttür. Zayıf yönü olan dobralığı onu bazen zor durumda bırakır. İlgi alanı insanlığa yönelmiştir. Kulüplere, derneklere üye olur. Her türlü protesto hareketine keyifle katılır. Ortaklık risklidir.

YENGEÇ - BALIK ORTAKLIĞI:
Mükemmel bir ortaklık kurulacaktır. Her ikisinin de sezgileri çok güçlüdür. Tipik bir Balık nazik, çekingen ve hassastır. Zayıf yönü, sürekli peşini bırakmayan şanssızlığı, kötü talihidir. Coşkulu bir durumdayken birdenbire melankoliye kapılır. Bu duygusallığı, sorunlarının çözümünü kadehlerde aramasına neden olur. Kolay etkilenen bir kişi olduğundan güçlü bir insan onu bu durumdan kurtarabilir. İlgi alanı sanatsal konulardır. Kolay incinen her şeyi sevdiğinden hayvanlar ve çocuklar ona çok çekici gelir. Ortaklık faydalıdır.
  Alıntı ile Cevapla