Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2006, 02:57   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Juventus bu işe inanmış!

109. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Juventus, Brescia engelini 2-0'la geçerek Seri B'deki arka arkaya sekizinci galibiyetini aldı. İtalya'da geçtiğimiz sezon yaşanan şike ve bahis skandallarının ardından mahkeme kararıyla ikinci lige düşürülen ve sezona eksi 17 puanla başlayan Juventus, Seri B'deki başarılı çıkışı ve temyiz mahkemesinin ceza indirimine gitmesiyle iyice Seri A havasına girmeye başladı.
Fabio Capello'nun ayrılmasından sonra teknik direktörlüğe Fransız teknik adam Didier Deschamps'ı getiren Juventus, 109. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Serie B'deki son maçında ligin güçlü takımlarından Brescia'yı 2-0'la geçen Juve, böylece ligde 3. sıraya yerleşmiş oldu. Lider Cenova'nın 3 puan gerisinde bulunan Juventus, ligde sadece ilk maçında Rimini'yle berabere kalarak puan kaybetti. Normalde, Brescia maçını 8 Ekim'de oynaması gereken Juventus'un, bu tarihte bir çok futbolcusunun milli takımlara çağrılması nedeniyle maçı da ileri bir tarihe ertelenmişti. Juventus'u Brescia karşısında galibiyete taşıyan goller, Juve formasıyla 201. golüne imza atan Alessandro Del Piero ve kendi kalesine gol atan Brescialı Corrado Colombo'dan geldi.
Maçtan önce yapılan 109. yıl kuruluş yıldönümü kutlamalarına, Juventus'ta 1982-1987 yılları arasında forma giyen efsane futbolculardan Michel Platini'de katıldı.

02.11.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline   Alıntı ile Cevapla