Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2006, 13:42   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
MTV'nin Yıldızı Justin

Click the image to open in full size. Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da 13’üncüsü düzenlenen MTV Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Bella Center konferans merkezinde düzenlenen törene Amerikalı pop şarkıcısı Justin Timberlake 2 ödülle damgasını vururken, 3 dalda aday gösterilen Madonna ve milyonlarca dolara klip çeken Kanye West hayal kırıklığına uğradı.

AMERİKALI pop yıldızı Justin Timberlake, birçok ülkede liste başı olan son albümü "FutureSex/LoveSounds"la "en iyi pop sanatçısı" ve "en iyi erkek sanatçı" ödüllerini aldı. Ödül konuşmasında Justin’in espriyle "Bu ödülü bu akşam yaptığım sunuculuğa karşılık aldım" demesi izleyicileri kahkahalara boğdu. Ayrıca Justin, "Anneme en iyi erkek şarkıcıyı doğurduğu için teşekkür ederim" dedi.

Rock grubu Red Hot Chili Peppers, "Stadium Arcadium" ile en iyi albüm ödülüne layık görüldü. En iyi kadın şarkıcı ödülünü ise Madonna, Beyonce ve Shakira’yi geride bırakan Christina Aguilera aldı. En iyi grup ödülü ise elektronik müziğin yaratıcı gelmiş geçmiş en mükemmel new wave topluluğu olan Depeche Mode’a verildi.

En iyi Hip Hop ödülüne layık görülen Kanye West ise en iyi video ödülünü alamadığı için çok üzüldü. "Touch the Sky" Click the image to open in full size.videosu için West, "Bu klibe bir ayımı verdim. Ödülle eve dönmek istiyordum" dedi.

Hollywood yıldızlarını Kopenhag’a toplayan gecede Nelly Furtado ve Diddy sahne aldılar. Nelly Furtado, bütün sırt dekolteli elbisesiyle ve kollarına yaptırdığı dövmelerle dikkat çekti.

Diddy, yaptığı kısa açıklamada James Bond karakterini oynayan ilk siyahi olmak istediğini dile getirdi. Danimarkalı komedyen Leigh Francis, obez ünlü karakteri Avid Merrion’u canlandırdığı gösterisinde Madonna’nın "Hang Up" şarkısını alaya alan "Bung Up2 ile izleyicileri kahkahalarla güldürdü. Madonna’nın evlat edindiği Malavili bebeği espiri konusu yapan komedyen, "Eğer bebek istersem alırım. Bunu aBay’den satın aldım" dedi. Gecenin en şık kadınları arasında Kelly Brook yer aldı.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla